We hebben 949 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Audi
A3
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Audi A3 occasions en nieuwe Audi A3 bij viaBOVAG.nl

De Audi A3 is een van de eerste Audi-modellen in een lagere autoklasse. Deze zet blijkt goud waard, want sinds de eerste Audi A3 in 1996 is de auto bijzonder geliefd onder particulieren en leaserijders. De Audi A3 is sinds zijn debuut een vaste speler in de compacte premium middenklasse. Kenmerken zijn een zeer degelijke afwerking, hoge kwaliteit, fijne rijeigenschappen en een representatief, tamelijk tijdloos, design. Concurrenten van de Audi A3 zijn de:

Tweedehandse Audi A3 Sportback, Limousine, Cabrio en Sedan

De eerste Audi A3 uit 1996 is alleen als 3- of 5-deurs Audi A3 hatchback leverbaar. Bij latere generaties – vanaf 2003 – breidt Audi het carrosserieaanbod beetje bij beetje uit. Voorbeelden zijn de Audi A3 Sportback (5-deurs hatchback), A3 Limousine (4-deurs sedan) en de A3 Cabrio. Een Audi A3 station is er niet.

Audi A3 S-line, E-tron en G-tron

Een Audi A3 S-line legt het accent op sportiviteit. Niet alleen met sportievere bumpers en dito interieurafwerking maar ook met een sportiever afgesteld onderstel. In het aanbod van tweedehands Audi A3’s komen ook termen als E-tron en G-tron voorbij. Een Audi A3 E-tron is een plug-in hybride en de Audi A3 G-tron is uitgerust met een CNG-installatie (aardgas). Een Audi A3 TDI is voorzien van een dieselmotor terwijl er in een Audi A3 TFSI een benzinemotor ligt. Een handbak is standaard, maar een Audi A3 automaat komt ook voor.

Audi A3, S3, RS 3

Audi Sport – de sportieve afdeling van Audi – heeft zich bij elke Audi A3 generatie gericht op het ontwikkelen van sportievere versies. Die varianten – zoals de Audi S3 en Audi RS 3 – zijn geliefd onder autoliefhebbers vanwege de hoge prestaties. Een Audi RS 3 Sportback uit 2019 levert zomaar 294 kW/400 pk en haalt een topsnelheid van maar liefst 250 km/uur! Een Audi A3 quattro is een Audi A3 met 4x4-aandrijving.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen