We hebben 285 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Audi
A6
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Audi A6 occasions en nieuwe Audi A6 auto's

De Audi A6 is een luxe 4-deurs sedan of 5-deurs stationwagen van het Duitse merk Audi. De Audi A6 is sinds 1994 op de markt. In 2018 introduceert Audi de vijfde generatie Audi A6. De Audi A6 is in verschillende varianten verkrijgbaar, waaronder een snelle RS6 en een stoere, hogere A6 Allroad.

De Audi A6 verschijnt in 1994 op de markt als de gefacelifte versie van de Audi 100. De Audi A6 is verkrijgbaar met de keuze uit veel verschillende benzine- en dieselmotoren. De Audi A6 is standaard voorzien van voorwielaandrijving. Vierwielaandrijving is op relatief veel varianten leverbaar. Audi noemt zijn 4x4-systeem sinds jaar en dag quattro. Concurrenten van de Audi A6 zijn onder meer de:

Tweedehandse Audi A6 Avant, Allroad of Station

Wie op zoek gaat naar een tweedehandse Audi A6 Avant, Allroad of Station, komt altijd terecht bij een stationwagen met de keuze uit verschillende aandrijflijnen. De Audi A6 Avant is een lifestyle station waarbij het design een hoofdrol speelt. De Audi A6 Allroad onderscheidt zich met een grotere bodemvrijheid, donkergekleurde kunststof carrosseriedelen en aangepaste bumpers. De Audi RS 6 Avant is de sportiefste station met uitgeklopte wielkasten, quattro-aandrijving en – afhankelijk van de generatie – een V8- of V10-benzinemotor.

Tweedehands Audi A6

Wie op zoek gaat naar een tweedehandse Audi A6 uit 2016, 2017, 2018 of 2019 kan uit twee generaties A6 kiezen. De vierde generatie Audi A6 uit 2011-2018 en de vijfde generatie Audi A6 uit 2018. Eerstgenoemde is uitsluitend met benzine- en dieselmotoren verkrijgbaar die gekoppeld zijn aan een handgeschakelde versnellingsbak of automatische DSG-transmissie. Sinds 2019 levert Audi ook een plug-in hybrideversie van de A6: de Audi A6 55 TFSI e. Die rijdt op één acculading 40 kilometer volledig elektrisch.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen