We hebben 575 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Audi
Elektriciteit
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Elektrische Audi, nieuwe auto's en occasions op viaBOVAG.nl

De opkomst van elektrische voertuigen markeert een keerpunt in de autowereld. Audi, een pionier op het gebied van innovatie, omarmt deze verandering met een sterke focus op duurzaamheid en efficiëntie.

Duurzaamheid van elektrische Audi's

Audi onderscheidt zich door duurzaamheid te integreren in hun productieprocessen. Het gebruik van gerecyclede materialen en het minimaliseren van CO2-uitstoot bij het productieproces maken elektrische auto's van Audi milieuvriendelijker en groener dan de niet-elektrische modellen.

Elektrische Audi modellen

Audi heeft in de afgelopen jaren geïnvesteerd in het uitbrengen van elektrische modellen.

Audi e-tron

De Audi e-tron , een toonbeeld van elegantie en prestaties, is een ruime elektrische SUV die perfect samengaat met het moderne stadsleven. Met geavanceerde technologieën en een indrukwekkend rijbereik, overbrugt de e-tron de kloof tussen luxe en duurzaamheid.

Audi Q4 e-tron

Voor liefhebbers van compacte SUV's biedt de Audi Q4 e-tron een dynamische rijervaring met een milieubewust ontwerp. Het is de ideale keuze voor een elektrische auto die compacter is dan de grotere Audi e-tron maar genoeg comfort en ruimte biedt voor het vervoeren van meerdere personen of spullen.

Audi e-tron GT

De Audi e-tron GT is een luxueuze sportauto die volledig rijdt op een elektrische motor. De combinatie van krachtige prestaties, geavanceerde technologie en een verfijnd design maken deze Audi tot een indrukwekkende verschijning binnen het elektrische segment. De krachtige elektromotoren op zowel voor- als achteras leveren een uitmuntende prestaties zonder concessies te doen aan duurzaamheid.

Audi Q8 e-tron

De Audi Q8 e-tron combineert ruimte, stijl en geavanceerde technologie om een luxueuze en milieubewuste rijervaring te bieden aan de bestuurder en zijn passagiers. Deze SUV is voorzien van alle gemakken zoals een vierwielaandrijving en een hoge instap.

Audi SQ8

De Audi SQ8 is met zijn drie elektromotoren een echte krachtpatser. Binnen 4,5 seconden ga je van 0 naar 100 kilometer per uur. In dit model van Audi komen luxe en sportiviteit samen. Denk bijvoorbeeld aan lederen sportstoelen en een multifunctioneel sportstuur.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen