We hebben 44 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Audi
e-tron GT
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Audi e-tron GT occasions en nieuwe Audi e-tron GT bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Audi e-tron GT

De Audi e-tron GT is een nieuwe volledig elektrische sportwagen van Audi . Hij werd eind 2018 voor het eerst onthuld en staat gepland voor een release in 2020. De e-tron GT is een vierdeurs coupé die plaats biedt aan vier passagiers. Hij wordt aangedreven door een 90 kWh accupakket, waardoor hij een actieradius heeft van ruim 399 km. De e-tron GT kan in 3,5 seconden van 0 naar 97 km accelereren, en heeft een topsnelheid van 249 km.

De voordelen van de Audi e-tron GT

De Audi e-tron GT is een high-performance elektrische sportwagen die voor het eerst werd onthuld op de 2018 Los Angeles Auto Show. De auto is gebaseerd op de Audi Sport R8 LMS raceauto, en heeft een 0-97 km/u tijd van 3,5 seconden en een topsnelheid van 328 km. De e-tron GT heeft een 95 kWh accupakket waarmee hij een rijbereik heeft van ruim 399 km. De auto heeft ook een snellaadsysteem waarmee de accu in slechts 20 minuten tot 80% kan worden opgeladen.

Het verbruik van de Audi e-tron GT

De Audi E-Tron GT is een emissievrije elektrische sportwagen die voor het eerst werd onthuld in maart 2019.De Audi E-Tron GT heeft een 90 kWh batterij die zorgt voor een actieradius van maximaal 400 km (248,55 mi). Hij heeft twee elektromotoren die 590 pk produceren en in 3,5 seconden van 0 naar 100 km/u (62 mph) kan gaan. Hij maakt gebruik van een 800-volts systeem dat de batterij in iets meer dan 20 minuten kan opladen. De Audi E-Tron GT heeft een geclaimd gemiddeld brandstofverbruik van 4,5 liter.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen