We hebben 5.613 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Peugeot
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Peugeot occasions en nieuwe Peugeot bij viaBOVAG.nl

Het Franse concern Peugeot bestaat al sinds 1810. In het begin maakt Peugeot fietsen, koffiemolens en andere huishoudelijke artikelen waaronder pepermolens. De productie van auto’s start in 1889. Peugeot is een van de grootste automerken wereldwijd. Behalve personen- en bestelauto’s verkoopt Peugeot ook fietsen en scooters.

Peugeot maakt overigens nog steeds pepermolens. Die staan in menig toprestaurant op tafel. Het merk maakt deel uit van de PSA Groupe. Ook de merken Citroën en Opel zijn hier onderdeel van. Wat voor type auto of occasion je ook zoekt, de kans is groot dat Peugeot hem heeft. Je hebt SUV-modellen met een hoge zit, cross-over-modellen, sedans, compacte middenklassers en stadsauto’s.

Populaire Peugeot-modellen: 3008, 308, 2008, 208, 108, 508, E Legend, 107, 206, 207 en 307

Peugeot geeft bijna al zijn personenauto’s een cijfercombinatie met een nul of twee nullen. Daarbij staat het eerste cijfer voor de grootte van het model. Na de compacte stadsauto 108 komt bijvoorbeeld de wat grotere 208 , vergelijkbaar met een Volkswagen Polo en Opel Corsa . De Peugeot 308 is een directe concurrent van de Golf terwijl de Peugeot 508 een sedan in het hogere middensegment is. Voorbeelden van de Peugeot SUV-modellen zijn de 2008, 3008 en 5008 , op volgorde van grootte. Peugeot presenteert in 2018 de elektrische E Legend conceptcar. Het design daarvan leunt sterk op de klassieke Peugeot 504 Coupé.

Peugeot SUV, CC, Boxer, Partner, SW en GTI

Voor wie op zoek is naar een ruime auto, biedt Peugeot verschillende modellen aan. Behalve Peugeot SUV modellen zijn er ook stationwagens met de toevoeging SW. De kleinste Peugeot bedrijfsauto is de Partner. Ook de Expert en Boxer zijn bedrijfswagens. Cabriolet-modellen heeft Peugeot ook. Voor de sportieve automobilist levert Peugeot krachtige GTI-modellen zoals de 208 GTI en 308 GTI .

Voorbeelden van Peugeot cabriolet CC (Coupé-Cabriolet) modellen zijn:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen