We hebben 161 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Peugeot
508
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Peugeot 508 occasions en nieuwe Peugeot 508

De Peugeot 508 is een ruime 4-deurs sedan of 5-deurs stationwagen in de middenklasse van de Franse autoproducent Peugeot . De Peugeot 508 is sinds 2010 te koop.

De Peugeot 508 zit in een marktsegment waar Duitse merken van oudsher de dienst uitmaken. Om een goede concurrentiepositie te kunnen garanderen, is de Peugeot 508 voorzien van een complete standaarduitrusting, veel comfort en een fraai afgewerkt interieur met oog voor detail. De Peugeot 508 SW (stationwagen) combineert deze eigenschappen met een forse bagageruimte van 560 liter die is uit te breiden tot 1.598 liter.

Concurrenten van de Peugeot 508 zijn onder meer de:

Tweedehandse Peugeot 508 kopen

Een tweedehandse Peugeot 508 is te koop met de keuze uit verschillende viercilinder benzine- en dieselmotoren. Mét of zónder turbotechnologie en met vermogens variërend van 82 kW/112 voor een oudere Peugeot 508 1.6 diesel tot 165 kW/225 pk voor een nieuwere, sportievere Peugeot 508 GT. Met uitzondering van twee dieselversies zijn alle motorvarianten beschikbaar met een automatische transmissie.

Peugeot 508 SW, GT, GT line, RXH, Hybrid

Populaire uitvoeringen van de Peugeot 508 zijn de GT en GT line. Die onderscheiden zich met een sportiever in- en exterieur. Een opvallende uitvoering is de in 2011 geïntroduceerde Peugeot 508 RXH . Deze versie op basis van de Peugeot 508 SW is een offroad-georiënteerde uitvoering met 4WD, een grotere bodemvrijheid en hybride-aandrijving. In 2018 introduceert Peugeot de tweede generatie Peugeot 508. Die begeeft zich in een hogere klasse. Deze Peugeot 508 combineert een opvallend exterieurdesign met een uniek interieur van hoge kwaliteit en veel geavanceerde technologie. Bijzonder is het relatief kleine stuurwiel dat bovendien lager dan gebruikelijk gepositioneerd is. Moet je van houden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen