We hebben 787 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Koga
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands of nieuwe Koga fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Koga is één van de weinige Nederlandse premium fietsmerken. Deze kwaliteitsfietsen worden met de hand geassembleerd in Friesland. Koga is bekend van de sportievere fietsen, zo leveren zij al jaren de fiets voor de Nederlandse baanploeg. Koga is een onderdeel van de Accell Group, waar ook fietsmerken als Batavus , Sparta en Babboe onder vallen.

Verschillende soorten Koga fietsen

Koga heeft een groot aanbod aan stadsfietsen , hybride- en trekkingfietsen, racefietsen , elektrische fietsen en zelfs speciale beachracers. Alle Koga fietsen hebben een dames- en een herenvariant, waarbij sommige sportieve modellen beschikken over een mixed-frame. Koga fietsen worden vaak als testwinnaar uitgeroepen bij fietstesten en hebben al verschillende prijzen gewonnen voor hun design.

F3 serie: Koga hybride fietsen

Bij de trekking fietsen biedt Koga verschillende modellen hybride fietsen. Ze hebben meerdere series ontwikkeld. Zo is er bijvoorbeeld de F3 serie . Daarbij heb je de keuze uit verschillende Koga-modellen. Zo is de F3 3.0 het instapmodel, is de 4.0 een ideale woon- en werkverkeer fiets, is de 5.0 een luxe toerfiets, heeft de 6.0 een riemaandrijving en is de F3 7.0 een hoogwaardig model. Deze fietsen uit de F3 serie kun je niet alleen voor recreatieve toertochten gebruiken, maar zijn ook geschikt woon-werkverkeer:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen