We hebben 301 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Koga
Ja, E-bike
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands Koga elektrische fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Je rijdt niet op een fiets, maar op een Koga. Dat is het verschil met andere merken: Koga is het Nederlandse premiummerk onder de fietsen. Hun missie is dan ook: The best and the most beautiful bikes for passionate bikers. Koga is een onderdeel van de Accell Group, waar onder andere ook fietsmerken als Batavus, Sparta en Babboe deel van uitmaken.

Elektrische fiets van Koga

Bij de elektrische fietsen heeft Koga daardoor kunnen profiteren van de ontwikkeling en het succes van de Sparta elektrische fietsen. Inmiddels produceert Koga e-bikes sportieve, krachtige, comfortabele en stijlvolle elektrische fietsen van topkwaliteit. Vaak worden deze e-bikes heel goed getest en ontvangen ze prijzen voor hun unieke design.

Koga E-nova, E-inspire en Koga Pace

Zo vind je bij de Koga E-nova verschillende uitvoeringen. Deze hebben veelal een Bosch middenmotor en soms een Shimano Steps elektrische aandrijving. Bij de Koga E-nova automatic kun je traploos schakelen en de Koga Evo PT heeft een onderhoudsvrije riemaandrijving. Met de e-element heb je een nog krachtigere motor. Ideaal voor bij tegenwind of om in de heuvels te gaan fietsen.

De Koga E-Inspire is de stijlvolle, sportieve elektrische fiets voor de actieve fietser. Deze elektrische Koga heeft een middenmotor van Bosch. En zoek je een e-bike om snel naar je werk te kunnen fietsen? Dan is de Koga Pace daarvoor heel geschikt. Met deze speed pedelec van Koga haal je een snelheid tot 45 kilometer per uur en rijd je de file voorbij.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen