We hebben 904 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Cube
Ja, E-bike
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands en nieuwe Cube elektrische fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Cube elektrische fietsen zijn bekend vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij spreekt de geometrie en de rijeigenschappen van Cube e-bikes een grote groep fietsers aan. Elektrische fietsen van Cube zijn sportief uitgerust, dat komt ook door de achtergrond van het Duitse merk in mountainbikes en racefietsen. De elektrische stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes van Cube zijn gericht op de behoefte van de fietser. Cube e-bikes hebben bovendien hetzelfde moderne design.

Cube elektrische racefiets, ATB, stadsfiets of hybride

Bij de elektrische fietsen van Cube vind je een kwalitatief aanbod. Het merk heeft elektrische stadsfietsen en hybride fietsen in het assortiment, naast elektrische mountainbikes en racefietsen. Maar ook e-bakfietsen , e-gravelfietsen en zelfs e-vouwfietsen vind je terug in hun aanbod van elektrische fietsen. Bij Cube herken je de e-bikes aan de toevoeging van de trem ‘hybrid’ in de modelnaam.

Cube Kathmandu Hybrid

De Cube Kathmandu hybrid bijvoorbeeld is een populair model en is ideaal voor woon-werkverkeer of om kinderen mee naar school te brengen. Vrijwel alle e-bikes van Cube maken gebruik van krachtige Bosch motoren. De accu hiervan is veelal geïntegreerd in het frame, waardoor de fiets een sportief en slank uiterlijk heeft. Bekijk hier het overzicht van Cube elektrische fietsen:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen