We hebben 3.349 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Gazelle
Ja, E-bike
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands of nieuwe Gazelle elektrische fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Het Nederlandse Gazelle is marktleider in Nederland en staat voor veel Nederlanders en buitenlanders symbool voor degelijkheid en betrouwbaarheid. Gazelle heeft een groot aanbod van elektrische fietsen in hun assortiment, zowel als elektrische damesfiets als herenfiets. Gazelle biedt vooral e-bikes met trapondersteuning in het stadssegment.

Elektrische fietsen van Gazelle: Orange, Chamonix en Grenoble

Veel van de reguliere modellen bij Gazelle zijn verkrijgbaar als e-bike, zoals de Gazelle Orange e-bike , Gazelle Chamonix elektrische fiets of de Gazelle Grenoble e-bike . Een elektrische fiets van Gazelle herken je aan de typenamen van Franse steden, met daarbij de toevoeging HMB (met een Bosch e-set) of HMS (met een Shimano Steps e-set). De elektrische fietsen van Gazelle hebben vaak een middenmotor , waarbij de accu onder de bagagedrager of in het frame geplaatst is. Ook hebben de meeste modellen comfortabele voorvorkvering.

Populaire tweedehands e-bikes van Gazelle zijn:

Gazelle Ultimate, Heavy Duty, Miss Grace en de Bloom

Een elektrische fiets geeft je soms net even dat duwtje in je rug. En dat kan heel handig zijn wanneer je bijvoorbeeld met een transportfiets als de Gazelle Puur HFB of de Miss Grace C7 op pad gaat. Met zo’n elektrische fiets rijd je net even wat fijner. En wil je de beste fiets van Gazelle ervaren? Kies dan voor een elektrische variant van de Gazelle Ultimate .

Gazelle speed pedelec

Een elektrische fiets die maximaal 45 kilometer per uur gaat. Deze speed pedelec is vooral interessant voor forenzen als alternatief voor het ov of voor een auto. De Gazelle Cityzen Speed beschikt over een krachtige motor en een accu met een grote capaciteit, waardoor je kunt beschikken over een grote actieradius. Ook van de Gazelle Ultimate bestaat zo’n highspeed variant: de Ultimate Speed.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen