We hebben 404 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Batavus
Ja, E-bike
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands Batavus elektrische fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Al meer dan eeuw maakt Batavus moderne en kwalitatieve fietsen. De populaire fietsfabrikant uit Heerenveen maakt verschillende soorten fietsen voor dames en heren, zoals stadsfietsen en toerfietsen - die ook wel hybridefietsen genoemd worden.

Het Friese merk maakt onderdeel uit van de Accell Group, waar ook A-merken als Koga en Sparta onder vallen. Vooral Sparta was één van de eersten die door de ontwikkeling van de elektrische fiets een commercieel succes maakte. Door de samenwerking binnen de groep profiteert Batavus van de gezamenlijke kennis op het gebied van elektrische fietsen.

Batavus elektrische stadsfietsen en toerfietsen voor heren en dames

Een groot aantal van de populaire modellen van Batavus zijn elektrische varianten . Met deze elektrische fietsen van Batavus kun je comfortabel fietsen en heb je een grotere actieradius. Deze e-bikes van Batavus vind je in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. Bovendien zijn de e-bikes van Batavus voorzien van verschillende motorsystemen. Vaak zijn dit middenmotoren, waarbij de accu in het frame of onder de bagagedrager is weggewerkt.

Batavus Padova easy, Wayz E-go, Fonk E-go, Razer of Dinsdag E-go kopen

Overweeg je om een tweedehands Batavus elektrische fiets te kopen? Dan kun je kiezen uit verschillende populaire modellen e-bikes. Voor iedere fietswens heeft Batavus een geschikte elektrische fiets, ook wanneer je een betrouwbare, gebruikte Batavus e-bike zoekt.

Hou je van toertochten en wil je je e-bike ook voor dagelijks gebruik inzetten? Dan is de Batavus Padova Easy hybridefiets een goede keuze. Deze e-bike heeft een halfopen kettingkast met zeven versnellingen en een verende voorvork en zadelpen.

De Batavus wayz E-go is de ideale e-bike voor dagelijks gebruik. Robuust en simpel, mooi strak afgewerkt en extra comfortabel dankzij de lage instap. De Batavus Wayz E-go Active heeft een Bosch Active middenmotor en is een luxe afgemonteerde e-bike van Batavus. Less is more, dat geldt zeker bij de Batavus Wayz . Deze e-bike combineert een minimalistisch design met een strak ontwerp. De fiets is geschikt voor allround gebruik, maar voelt zich het meeste thuis in het praktische werk. Bijvoorbeeld om kinderen naar school te brengen, boodschappen te doen of om ermee naar je werk te fietsen.

De Batavus Fonk E-go is de elektrische variant van de populaire Batavus Fonk. Deze trendy e-bike heeft een betrouwbare voorwielmotor en is wendbaar. Hierdoor is de fiets vooral geschikt voor fietsritten in de stad.

Wil je op de e-bike naar je werk afstanden fietsen? Dan kun je overwegen om een gebruikte Batavus Razer aan te schaffen. Deze onderhoudsvriendelijke, sportieve e-bike heeft een krachtige middenmotor met een afneembare accu die op het frame zit. De Batavus Dinsdag E-go is een lichtgewicht stadsfiets voor heren en dames. Deze Batavus elektrische fiets is vooral geschikt om je snel en veilig door het stadsverkeer te loodsen. Deze e-bike van Batavus is beschikbaar in meerdere kleuren en in een variant met een hoge en een lage instap. Een transportfiets en elektrische fiets in één, dat is de Batavus Quip E-go . Een opvallende, industriële verschijning met een voordrager, stevige achterdrager en een dubbele standaard. De accu voor de Bosch middenmotor is op het frame gemonteerd. De ideale fiets voor vervoer van kinderen of grote, zware spullen.

Batavus elektrische fietsen: populaire modellen

Bekijk hier de Batavus e-bike van jouw keuze:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen