We hebben 343 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Sparta
Ja, E-bike
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands en nieuwe Sparta elektrische fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Sparta fietsen onderscheiden zich door een goede kwaliteit en het gebruik van degelijke onderdelen. Al meer dan een eeuw maakt Sparta fietsen, waarbij het merk de laatste decennia deel uitmaakt van Accell Group. Ook fietsmerken als Batavus , Koga en Babboe bakfietsen maken hier deel van uit.

Sparta elektrische fietsen

Sparta heeft altijd geïnnoveerd met fietsen met trapondersteuning. Zo stond het merk bekend om de fietsen met hulpmotor op benzine, de zogenaamde Spartamet. Later volgde de eerste succesvolle elektrische variant hierop: de Sparta ION , waarbij de Sparta ION M gear inmiddels een klassieker is geworden. Tegenwoordig heeft Sparta zich gespecialiseerd in e-bikes , waarmee zij vaak in testen uitgeroepen worden tot winnaar.

Sparta e-bikes M8b, M7b, M8tb, R5Te, R5e en ION Rx

De Sparta M8b is de e-bike van het jaar 2019. Dit is een superstabiele en comfortabele e-bike met een middenmotor van Bosch. De Sparta M7b heeft vrijwel dezelfde eigenschappen, maar is het instapmodel van de Mb-serie. De M8tb is een stoere, stabiele e-bike met onderhoudsvrije aandrijfriem. In 2018 leverde Sparta nog een e-bike van het jaar, dat was de Sparta R5Te. Deze fiets is voorzien van een achterwielmotor met geïntegreerde accu in het frame en een onderhoudsvrije kettingaandrijving. De R5e is een elektrische fiets van Sparta met een lage instap, waardoor op- en afstappen makkelijk is. Tenslotte vind je de ION Rx nog regelmatig terug op de fietspaden. En dat is niet voor niets, omdat de ION-technologie deze fiets een grote actieradius geeft.

Nieuwe of tweedehands Sparta e-bikes

Bekijk hier het overzicht van gebruikte Sparta e-bikes:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen