We hebben 1.175 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Giant
Ja, E-bike
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands of nieuwe Giant elektrische fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Giant ontwikkelde als één van de eerste fietsmerken elektrische fietsen . Als één van de grootste fietsproducenten ter wereld leveren zij kwalitatieve e-bikes met een sportief karakter. De elektrische fietsen van Giant zijn betrouwbaar en hebben meerdere prijzen gewonnen. Zo werd de Giant Prime E+ 1 bijvoorbeeld als beste getest door de Consumentenbond.

Giant elektrische fietsen zijn sportief

De elektrische fietsen van Giant staan bekend om hun prachtige afwerking en luxe onderdelen. De e-bikes hebben een licht en compact frame, waardoor je de e-bike een sportief heeft. Bij de populaire Double Power modellen zit de dubbele accu onder de meegeleverde fietstassen. In een Giant e-bike tref je vaak een Yamaha motor, waarbij je keuze hebt uit drie uitvoeringen: Giant SyncDrive Life, Giant SyncDrive Sport en Giant SyncDrive Pro. Populaire modellen tweedehands Giant elektrische fietsen zijn:

Elektrische racefietsen en mountainbikes van Giant

Naast elektrische fietsen voor dames en heren maakt Giant ook elektrische mountainbikes en elektrische racefietsen . Deze geven je extra ondersteuning bij het oprijden van een heuvel of een berg of bij flinke tegenwind. De accu’s zijn hierbij op een fraaie manier in het frame weggewerkt.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen