We hebben 502 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Citroën
C1
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Citroën C1 occasions en nieuwe Citroën C1

De Citroën C1 is een stadsauto van de Franse producent Citroën. De C1 verschijnt in 2005 voor het eerst op de markt. Het model is nauw verwant aan de Toyota Aygo en Peugeot 107/108. In 2014 volgt de tweede generatie . De Citroën C1 is jarenlang een van de populairste auto’s in zijn klasse.

De eerste generatie Citroën C1 is verkrijgbaar met een 3- of 5-deurs carrosserie. De auto is nagenoeg altijd uitgerust met een 1,0-liter driecilinder benzinemotor met 50 kW/68 pk. Een dieselmotor is kortstondig in Nederland geleverd en is zeldzaam. Geen issue, want het Citroën C1 verbruik van de benzinemotor is sowieso aan de lage kant. Concurrenten van de Citroën C1 zijn de:

Tweedehandse Citroën C1 Start, Feel Edition en Puretech

Bij de introductie van de tweede generatie Citroën C1 biedt Citroën meer keuze. Behalve de 1,0-liter benzinemotor is er ook een 1,2-liter Puretech benzinemotor met 60 kW/82 pk. Deze motor is ook te vinden in de grotere Citroën C3 en C4 Cactus.

Van de Citroën C1 bestaan diverse actie-uitvoeringen zoals de Feel Edition, Urban Ride en Origins. Die hebben een completere uitrusting en een speciaal design. De Airscape-uitvoering is uitgerust met een elektrisch bedienbaar stoffen vouwdak.

Populaire Citroën C1 uitvoeringen zijn:

Citroën C1 handgeschakeld en automaat

De Citroën C1 is standaard voorzien van een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De luxere uitvoeringen zijn soms uitgerust met een automaat. Dit is de zogenoemde ETG-automaat. Als bestuurder heb je de keuze om de auto te laten schakelen of zelf te schakelen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen