We hebben 192 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Citroën
ë-C4
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

https://www.viabovag.nl/auto/merk-citroen/model-e-c4

De specificaties van de Citroën Ë-C4

De Citroën Ë-C4 is een geweldige auto voor het gezin. Er is genoeg ruimte in de auto om het iedereen naar de zin te maken, en het is ook een zeer veilige auto. De Ë-C4 heeft airbags rondom de auto, evenals antiblokkeerremmen en stabiliteitscontrole, zodat u er zeker van kunt zijn dat u en uw gezin veilig zijn wanneer u aan het rijden bent. Hij heeft ook een zeer comfortabele rit, zodat u zelfs op lange ritten van de rit kunt genieten.

De voordelen van de Citroën Ë-C4

De Citroën Ë-C4 is een revolutionaire auto die een unieke rijervaring biedt. Het is de perfecte keuze voor iedereen die wil genieten van een ontspannen en comfortabele rit. De Ë-C4 zit boordevol innovatieve functies die hem tot de perfecte keuze maken voor elke reis. Hij heeft een stijlvol en modern design, waardoor hij zich onderscheidt van de massa. De auto zit ook boordevol geavanceerde technologie die hem gebruiksvriendelijk maakt. De Ë-C4 is perfect voor lange reizen, en zijn comfortabele zetels en ruime interieur maken het de perfecte keuze voor gezinnen.

Het verbruik van de Citroën Ë-C4

De Citroën Ë-C4 is een zuinige auto die uitstekende prestaties en een lage uitstoot biedt. Hij heeft een 1.6 liter motor die een uitstekend brandstofrendement levert, en zijn geavanceerde aerodynamica helpt de luchtweerstand te verminderen en het brandstofrendement te verbeteren. De Ë-C4 beschikt ook over een Stop&Start-systeem dat de motor automatisch uitschakelt wanneer de auto stilstaat, en weer start wanneer de bestuurder het rempedaal loslaat. Dit helpt om brandstof te besparen en de uitstoot te beperken.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen