We hebben 145 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Citroën
C4 Cactus
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Citroën C4 Cactus occasions en nieuwe Citroën C4

De Citroën C4 Cactus is een compacte crossover van het Franse merk Citroën met een eigenzinnig design. De Citroën C4 Cactus komt in 2014 op de markt. Wat direct opvalt, zijn de grote stootlijsten aan weerszijden van de carrosserie, door Citroën ‘Airbumps’ genoemd. De Airbumps zijn luchtgevulde kussentjes die de carrosserie van de Citroën C4 Cactus moeten beschermen, bijvoorbeeld tegen parkeerschade. Ook opvallend is het minimalistische dashboard van de Citroën C4 Cactus. Hierbij heeft de traditionele klokkenwinkel plaatsgemaakt voor een display. Hoe vreemd de Citroën C4 Cactus er in de ogen van sommigen ook uitziet, de auto is in Nederland een succes. Dit is mede te danken aan het heel comfortabele weggedrag. Niet echt een auto voor sportieve automobilisten dus. Concurrenten van de Citroën C4 Cactus zijn de:

Tweedehandse C4 Cactus Business

De C4 Cactus Business is een extra compleet uitgeruste uitvoering die specifiek voor de zakelijke markt ontwikkeld is. De C4 Cactus Business is als tweedehandse C4 Cactus aantrekkelijk omdat veel zaken standaard zijn. Voorbeelden zijn verkeersbordherkenning, een regen- en lichtsensor, automatische airconditioning, een rijstrook-assistent en een navigatiesysteem.

Citroën C4 Cactus prijzen

De Citroën C4 Cactus prijzen lopen uiteen van net onder de 10.000 euro voor een vroeg exemplaar uit 2014/2015 tot tussen de 25.000 en 30.000 euro voor een exemplaar uit 2019. De Citroën C4 Cactus is leverbaar met de keuze uit verschillende benzine - of dieselmotoren . Standaard is de C4 Cactus uitgerust met een handgeschakelde versnellingsbak . De sterkere en luxere uitvoeringen zijn voorzien van een automaat .

Citroën C4 Cactus Airbumps facelift

Citroën geeft de C4 Cactus in 2018 een grondige facelift. Het design wordt een stuk behoudender, omdat de Airbumps grotendeels verdwijnen. Verder krijgt de C4 Cactus nieuwe veiligheidssystemen, een infotainmentsysteem met Mirror Screen en nieuw ontwikkelde hydraulische schokdempers. Die moeten tijdens het rijden nog meer comfort bieden. De C4 Cactus is leverbaar in onder meer de volgende uitvoeringen:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen