We hebben 359 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Citroën
C3 Aircross
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Citroën C3 Aircross occasions en nieuwe Citroën C3 Aircross

De Citroën C3 Aircross is een compacte 5-deurs SUV van de Franse autoproducent Citroën . De Citroën C3 Aircross is sinds 2017 op de markt en de opvolger van de C3 Picasso die van 2008 tot 2017 op de markt is. De hip gelijnde compacte SUV deelt technologie met de Opel Crossland X en Peugeot 2008.

Waar veel andere autofabrikanten focussen op sportiviteit en een dynamische uitstraling, richt Citroën zich op comfort en een onderscheidend uiterlijk. Met zijn ‘getrapte’ neus, personalisatiemogelijkheden (bijvoorbeeld oranje carrosseriedelen) en bolle vormen onderscheidt de Citroën C3 Aircross zich van de massa.

Concurrenten van de Citroën C3 Aircross zijn onder meer de:

De Citroën C3 Aircross biedt relatief veel binnenruimte. De Citroën C3 Aircross biedt plaats aan vijf volwassenen en heeft een bagageruimte van 410 liter. Dankzij de verschuifbare achterbank is de bagageruimte uit te breiden tot 510 liter. Optioneel kan ook de bijrijdersstoel opgeklapt worden, waardoor er een laadruimte van 2,4 meter ontstaat, ideaal voor het vervoer van lange voorwerpen.

Tweedehandse Citroën C3 Aircross automaat kopen

De Citroën C3 Aircross is uitgerust met de keuze uit meerdere benzine- en dieselmotoren, Puretech respectievelijk BlueHDi geheten. De Puretech-benzinemotor met 60 kW/82 pk en BlueHDi-dieselmotor met 73 kW/100 pk zijn standaard gekoppeld aan een handgeschakelde 5-versnellingsbak. De overige versies zijn uitgerust met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Een 6-traps automaat behoort tot de mogelijkheden.

Citroën C3 Aircross uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

De Citroen C3 Aircross verschijnt in 2017 in de uitvoeringen Live, Feel en Shine op de markt. Behalve die drie zijn er ook aantrekkelijke actiemodellen, zoals de Business en Origins Collectors Edition. Laatstgenoemde is een speciale versie uit 2019 ter ere van het 100-jarig bestaan van Citroën. Tot de uitrusting van de C3 Aircross Origins Collector Edition behoren onder meer goudkleurige exterieurdetails, automatische airconditioning en een inductielader voor smartphones.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen