We hebben 73 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Citroën
Berlingo
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Citroën Berlingo occasions en nieuwe Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo is een heel ruime en praktische, tamelijk compacte personenauto met schuifdeur(en) óf bestelwagen van de Franse autoproducent Citroën . De eerste Citroën Berlingo komt in 1997 op de markt.

De Citroën Berlingo is een ‘ludospace’, een type personenauto met veel binnenruimte, vooral omdat-ie zo hoog is. De eerste Renault Kangoo is bijvoorbeeld ook een ‘ludospace’. Een kenmerk zijn de schuifdeuren aan de zijkant voor een extra ruime en gemakkelijke instap. Dit type auto heeft over het algemeen veel opbergvakken, bijvoorbeeld onder de middenconsole en bij de zonnekleppen. Daarbij is de bagageruimte fors. In de eerste Citroën Berlingo past zomaar meer dan 600 liter bagage. Tot en met 2019 introduceert Citroën drie generaties Berlingo. De laatste (introductie 2019) heeft een kofferbakinhoud van 597 liter – uit te breiden tot 1.414 liter (standaard, 5-zits).

Concurrenten van de Citroën Berlingo zijn onder meer de:

Tweedehandse Citroën Berlingo kopen

De Citroën Berlingo is ideaal voor bijvoorbeeld kampeerders, recreatiefietsers en mensen die aan outdooractiviteiten doen. Je zit nooit om ruimte verlegen. Fietsen kun je bijvoorbeeld rechtop vervoeren, zónder de noodzaak om het voorwiel te verwijderen. Wie een tweedehandse Citroën Berlingo wil kopen, komt verschillende benzine- en dieselmotoren tegen. De vermogens beginnen bij 51 kW/69 pk van een oudere 1.9 D(iesel) tot en met 96 kW/130 pk van een 1.2 benzinemotor uit 2019. De meeste exemplaren hebben een handgeschakelde versnellingsbak maar ook een automaat is mogelijk.

Citroën Berlingo Multispace

Om het onderscheid met de bestelwagenversie van de Citroën Berlingo te verduidelijken, wordt de personenversie van de Berlingo aangeduid met Multispace. Voluit Citroën Berlingo Multispace dus. De generatie uit 2019 is ook leverbaar als ruime 7-zits auto.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen