We hebben 298 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Citroën
C5 Aircross
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Citroën C5 Aircross occasions en nieuwe Citroën C5 Aircross bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Citroën C5 Aircross

De Citroën C5 Aircross is een nieuwe crossover SUV van Citroën. Het is een middelgrote SUV, en hij is gebaseerd op hetzelfde platform als de Peugeot 3008 . De Citroën C5 Aircross is leverbaar met keuze uit twee motoren: een 1,6-liter turbobenzinemotor of een 2,0-liter dieselmotor . Hij is ook verkrijgbaar met voorwielaandrijving of vierwielaandrijving.

De voordelen van de Citroën C5 Aircross

De Citroën C5 Aircross is een crossover SUV die een indrukwekkende lijst van kenmerken en voordelen biedt. De auto heeft een slank en stijlvol design dat zeker hoofden zal doen omdraaien, en hij biedt veel ruimte voor zowel passagiers als lading. De auto wordt ook geleverd met een verscheidenheid aan geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die u en uw dierbaren veilig op de weg zullen houden. Bovendien is de Citroën C5 Aircross zuinig en milieuvriendelijk, waardoor het een goede keuze is voor bestuurders die op zoek zijn naar een auto die zowel praktisch als milieuvriendelijk is.

Het verbruik van de Citroën C5 Aircross

De Citroën C5 Aircross is een crossover SUV die is ontworpen met het oog op brandstofefficiëntie. Hij heeft een 1,6-liter turbomotor die 120 pk en 300 Nm aan koppel levert. De motor is gekoppeld aan een automatische zesversnellingsbak, die helpt om een indrukwekkend brandstofverbruik van 11 km/l en 13 km/l op de snelweg te leveren. De C5 Aircross is ook uitgerust met een stop/start-systeem, dat helpt om het brandstofverbruik te verminderen wanneer de auto stilstaat voor een rood licht of in het verkeer.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen