We hebben 238 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Fiat
Panda
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Fiat Panda occasions en nieuwe Fiat Panda bij viaBOVAG.nl

De Fiat Panda geniet in autoland dezelfde status als de Citroën 2CV, ook wel bekend als de Eend. De eerste generatie Panda is goedkoop, bijzonder praktisch en heeft simpele techniek. Die combinatie zorgt ervoor dat de Fiat Panda is uitgegroeid tot een iconisch model. De Fiat Panda is een 3- of 5-deurs stadsauto van de Italiaanse autofabrikant Fiat die nóg een stadsauto heeft, namelijk de Fiat 500 . De eerste generatie Fiat Panda is een 3-deurs stadsauto en debuteert in 1980. De Fiat Panda is zo populair dat Fiat hem tot 2003 bouwt. Dat is bijzonder lang voor een auto. Pas in 2004 verschijnt zijn opvolger. Deze 5-deurs Fiat Panda krijgt van Europese autojournalisten de onderscheiding Auto van het Jaar 2004. De derde generatie Fiat Panda is eveneens een 5-deurs auto en komt in 2011 op de markt. Concurrenten van de Fiat Panda zijn de:

Tweedehandse Fiat Panda 4x4, 100 HP, Cross, Club en Abarth

Het aanbod aan een tweedehandse Fiat Panda is groot. Er zijn verschillende Fiat Panda uitvoeringen. Voorbeelden zijn de Fiat Panda 4x4 met vierwielaandrijving, de sportieve Fiat Panda 100 HP met 74 kW/100 pk en de avontuurlijk uitgedoste Panda Cross. De Fiat Panda heeft zoveel liefhebbers dat de auto zijn eigen club heeft, de Fiat Panda Club Nederland. Een snelle Fiat Panda Abarth is er niet.

Fiat Panda handgeschakeld en automaat

Een Fiat Panda is verkrijgbaar als handgeschakeld of als automaat . Het motorenaanbod is divers. Er zijn viercilinder benzine- of dieselmotors , maar bijvoorbeeld ook tweecilinder benzinemotoren die Fiat TwinAir noemt. Ook bestaan er van de Fiat Panda versies met een aardgasinstallatie (CNG) . Die heten officieel Fiat Panda Panda (dus twee keer Panda).

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen