We hebben 12 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Fiat
Ducato
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Fiat Ducato occasions en nieuwe Fiat Ducato bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Fiat Ducato

De Fiat Ducato is een werkpaard van een bestelwagen die al meer dan 30 jaar in de een of andere vorm bestaat. Hij is betrouwbaar, veelzijdig en betaalbaar, waardoor het een populaire keuze is voor zowel bedrijven als gezinnen. De Ducato is verkrijgbaar in verschillende carrosseriestijlen, waaronder een bestelwagen , een passagiersbus en een camper, zodat u de perfecte kunt vinden die aan uw behoeften voldoet. Hij heeft een krachtige motor en een ruim interieur, en hij is ook zeer geschikt om te trekken. Of u nu voorraden of mensen moet vervoeren, de Ducato kan de klus klaren.

De voordelen van de Fiat Ducato

Enkele van de voordelen van de auto Fiat Ducato zijn de brandstofefficiëntie, het ruime interieur en de comfortabele zitplaatsen. De Fiat Ducato is ook een zeer veelzijdig voertuig, in staat om een verscheidenheid aan taken, van het vervoeren van vracht tot het trekken van een aanhangwagen te hanteren. Bovendien biedt de Ducato een breed scala aan functies en opties, zodat bestuurders de auto kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften.

Het verbruik van de Fiat Ducato

De Fiat Ducato is een lichte bedrijfswagen met een brandstofverbruik tot 7,9 liter per 100 kilometer. Hij is beschikbaar in een versie met korte en lange wielbasis en met een reeks benzine- en dieselmotoren. De Ducato is perfect voor kleine bedrijven of wagenparken, omdat hij comfortabel en zuinig is in het gebruik. Hij is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor degenen die een betrouwbaar voertuig nodig hebben.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen