We hebben 985 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Renault
Megane
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Renault Mégane occasions en nieuwe Renault Mégane

De Renault Mégane is een populaire compacte middenklasser van het Franse automerk Renault . De Renault Mégane kent veel gedaanten, waaronder een 3- of 5-deurs hatchback, een 4-deurs sedan, een 5-deurs stationwagen, een 5-deurs MPV (Mégane Scénic) en zelfs een 2-deurs coupé en 2-deurs cabriolet. In dit laatste geval kun je kiezen tussen een stoffen of stalen dak (Coupé-Cabriolet). De eerste generatie Renault Mégane verschijnt in 1996 op de markt, gevolgd door de tweede generatie in 2003 en de derde generatie in 2008. Van al die generaties zijn miljoenen exemplaren verkocht. Ook de vierde generatie Renault Mégane - die in 2016 op de markt komt – is voor Renault een schot in de roos. Concurrenten van de Renault Mégane zijn onder meer de:

Tweedehandse Renault Mégane Estate, RS, Cabrio, Coupé en Station

De vierde generatie Renault Mégane is er alleen als 5-deurs hatchback en extra ruime station die Renault Mégane Estate heet. De derde generatie Renault Mégane is ook nog verkrijgbaar als Coupé of Cabrio, de Renault Mégane Coupé-Cabriolet. Voor de liefhebbers van sportiviteit is er de Renault Mégane RS met een krachtige benzinemotor met 184 kW/250 pk. Er is een Renault Mégane RS van de tweede, derde en vierde generatie. RS staat Renault Sport, de sportafdeling van Renault. De Renault Mégane is leverbaar met de keuze uit benzine- (TCe) en dieselmotoren (dCi). Een automaat (EDC) behoort tot de mogelijkheden.

Renault Mégane kopen

Het aanbod aan een Renault Mégane uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 is groot. Het online aanbod bestaat vooral uit 5-deurs hatchbacks en stationwagens. Die modellen zijn vanuit praktisch oogpunt goede keuzes. De Mégane Coupé en Mégane Cabrio komen minder voor maar zijn goede keuzes voor consumenten die zich graag willen onderscheiden. Op zoek naar een Renault Megane zonder in een keer een groot bedrag neer te leggen? Bekijk het aanbod Renault private lease auto's en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen