We hebben 196 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Renault
Austral
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Renault Austral

Renault Austral: de nieuwe gezins-SUV

Eind 2022 introduceerde Renault de Austral. Deze SUV voor de middenklasse is de opvolger van de Renault Kadjar. De Renault Austral is een van de belangrijkste modellen voor Renault. Sowieso is er steeds meer vraag naar SUV-modellen en de Austral opereert ook nog in het zogenaamde C-segment, het populaire segment van de middenklasse. De Austral biedt comfortabel plaats aan vijf personen en hun bagage. Daarnaast is de auto voorzien van allerlei moderne technologieën, zowel op gebied van infotainment en comfort als veiligheid en rijassistentie. De Austral is een compacter alternatief voor de Renault Koleos, of juist een groter alternatief voor de Renault Captur.

Renault Austral hybride

De Renault Austral is altijd een hybride. Er zijn twee hybrideversies: een mild hybrid en een ‘volwaardige’ hybride. Bij de mild hybrid doet een kleine elektromotor dienst als een soort grote startmotor. Hij drijft de wielen niet aan, maar biedt wel ondersteuning aan de brandstofmotor. Bij de ‘volledige’ hybride zorgt juist een elektromotor voor de aandrijving van de wielen en is de brandstofmotor slechts aanwezig als stroomgenerator. De brandstofmotor van de Renault Austral is ongeacht de hybridevariant een 1,2-liter driecilinder. Ook heeft de Austral altijd voorwielaandrijving. De mild hybrid variant heeft een handgeschakelde transmissie, de Renault Austral hybride heeft altijd een automatische transmissie. Technisch komt de Renault Austral voor een groot deel overeen met de Nissan X-Trail en de iets kleinere Nissan Qashqai

Renault Austral tweedehands

Omdat de Renault Austral nog een best nieuwe auto is, is het aanbod van Renault Austral occasions nog niet zo groot. De occasions die er wel zijn, zijn veelal exemplaren met weinig kilometers en een recent bouwjaar. Enerzijds zijn daardoor de prijzen van de Renault Austral tweedehands aan de hoge kant. Aan de andere kant hebben deze jonge occasions vaak nog fabrieksgarantie, terwijl ze toch voordeliger zijn dan een volledig nieuw exemplaar. Een tweedehands Renault Austral is daarmee een voordelig en toch ook verstandig alternatief voor een gloednieuwe. Bovendien: direct beschikbaar, dus geen lange levertijden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen