We hebben 121 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Renault
Espace
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Renault Espace occasions en nieuwe Renault Espace bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Renault Espace

De Renault Espace is een stijlvolle en praktische auto die perfect is voor gezinnen of iedereen die veel ruimte nodig heeft. Het is een grote auto met veel ruimte voor passagiers en bagage, en hij heeft een comfortabel en ruim interieur. De Espace is ook zeer geschikt voor lange ritten, dankzij zijn soepele en efficiënte prestaties. Hij heeft een krachtige motor en diverse veiligheidsvoorzieningen, waardoor hij een veilige en betrouwbare keuze is voor bestuurders van alle leeftijden.

De voordelen van de Renault Espace

De Renault Espace is een middelgrote luxe crossover SUV geproduceerd door de Franse automaker Renault. De eerste generatie van de Espace werd geïntroduceerd in 1984. De auto staat bekend om zijn comfortabele interieur en opvallende design. Het is een van de best verkochte auto's in Europa sinds zijn introductie.

Het verbruik van de Renault Espace

De Renault Espace is een grote MPV (multi-purpose vehicle) die perfect is voor grotere gezinnen of groepen vrienden. Hij biedt veel binnenruimte en een grote bagageruimte, en is dankzij zijn zuinige motor ook zeer geschikt voor lange ritten. De Renault Espace haalt gemakkelijk 2 l/100 km, wat betekent dat u veel kilometers kunt maken zonder dat het u veel kost. Hij is ook zeer geschikt voor snelwegen, want hij kan comfortabel cruisen tegen 30 km/l zonder moeite.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen