We hebben 4.727 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Hyundai
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Hyundai occasions en nieuwe Hyundai bij viaBOVAG.nl

Hyundai Motor Company (Hyundai) is een autoproducent uit Zuid-Korea. Het merk is in 1967 opgericht. Samen met Kia vormen de twee bedrijven de Hyundai Motor Group. Hyundai behoort tot de grootste autoproducenten ter wereld. Concurrenten van Hyundai zijn onder meer: Volkswagen , Ford , Nissan , Toyota , Peugeot en Mazda.

Populaire Hyundai-modellen: i10, i20, i30, Ioniq, Kona, Tucson, ix35 en Nexo

Hyundai biedt een grote variëteit aan modellen aan. Van de kleine Hyundai i10 tot de grotere SUV Santa Fe. Populaire compacte hatchback modellen van Hyundai zijn de i10, i20 en i30. De Hyundai i20 is een compacte auto uit het B-segment, vergelijkbaar met de Ford Fiesta, de Peugeot 208, de Toyota Yaris, de Renault Clio en de Volkswagen Polo. Ook biedt Hyundai twee populaire compacte SUV-modellen aan: de Hyundai Kona en Hyundai Tucson. De Hyundai Sante Fe is een groot SUV-model. Populaire Hyundai modellen zijn:

Hyundai elektrische hybride modellen: Ioniq Electric, Kona Elektrisch en Ioniq Hybrid

Hyundai biedt een breed assortiment aan hybride en elektrische modellen aan, waaronder de KONA Electric , Ioniq Hybrid , Ioniq Plug-in Hybrid en Ioniq Electric . De Hyundai Ioniq hybrid modellen zijn voorzien van een benzinemotor en een elektromotor die elkaar afwisselen. De Hyundai Kona Electric en Hyundai Ioniq Electric zijn volledig elektrisch.

Hyundai waterstofauto

Hyundai verkoopt ook een waterstofauto: de Hyundai Nexo . Een waterstofauto is een elektrische auto die uitgerust is met brandstofcellen. Die zetten waterstof om in elektriciteit waarmee de elektromotor wordt aangedreven. De Hyundai ix35 is ook als waterstofauto leverbaar geweest.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen