We hebben 794 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Hyundai
I10
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Hyundai i10 occasions en nieuwe Hyundai i10 bij viaBOVAG.nl

De Hyundai i10 is een kleine, zuinige auto van de Zuid-Koreaanse autofabrikant Hyundai. Voor een stadsauto is de Hyundai i10 vanbinnen tamelijk ruim. De Hyundai i10 is altijd een 5-deurs auto wat hem praktisch in de omgang maakt.

De eerste generatie Hyundai i10 komt in 2008 op de markt als opvolger van de Hyundai Atos. Er zijn twee benzinemotoren : een 1,0-liter met ongeveer 48 kW/66 pk en iets sterkere 1,2-liter . Beide zijn viercilinders die over het algemeen wat mooier lopen dan driecilinders. Als Hyundai in 2013 de tweede generatie Hyundai i10 introduceert, verdwijnt de 1.2 benzinemotor en blijft alleen de 1.0 over. Een Hyundai i10 diesel is er niet. Pluspunten van de Hyundai i10 zijn onder meer het relatief ruime interieur met een goede zitplaats voor vier volwassenen en het lage verbruik; Hyundai geeft voor een nieuwe Hyundai i10 ruim 1 op 21 op. Voor een stadsauto rijdt de Hyundai i10 bovengemiddeld.

Concurrenten van de Hyundai i10 zijn de:

Tweedehandse Hyundai i10 Comfort, Grand i10 en Sedan

Wie een tweedehandse Hyundai i10 Comfort zoekt, vindt een behoorlijk compleet uitgeruste stadsauto. De uitrusting van een tweedehandse Hyundai i10 Comfort bestaat vaak uit onder andere airconditioning, Bluetooth, centrale portiervergrendeling, LED-dagrijverlichting, cruise control en elektrisch bedienbare ramen vóór én achter. De iets grotere Hyundai Grand i10 is op de Aziatische markt gebleven en nooit naar Nederland gekomen. Dat geldt ook voor de Hyundai i10 Sedan.

Hyundai i10 automaat en handgeschakeld

Hyundai levert de Hyundai i10 handgeschakeld of met een automaat. Een Hyundai i10 handgeschakeld telt vijf versnellingen. Een Hyundai i10 automaat betreft een 4-traps automaat. Een Hyundai i10 met hoge instap is niet specifiek verkrijgbaar; de instap is altijd gelijk.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen