We hebben 708 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Hyundai
I20
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Hyundai i20 occasions en nieuwe Hyundai i20 bij viaBOVAG.nl

De Hyundai i20 is een compacte 3- of 5-deurs hatchback met achterklep van het Zuid-Koreaanse automerk Hyundai. De auto is in 2008 als opvolger van de Hyundai Getz geïntroduceerd. Ondanks zijn compacte afmetingen is de Hyundai i20 geschikt voor 4 dan wel 5 inzittenden.

De compacte Hyundai i20 is een populair model van Hyundai. Er zijn meerdere generaties van de Hyundai i20. Er is keuze uit verschillende benzine - en dieseluitvoeringen . Een automaat behoort tot de mogelijkheden. De Hyundai i20 is uitgerust met voorwielaandrijving. De motoren zijn relatief zuinig. De Hyundai i20 staat over het algemeen bekend als betrouwbaar.

Concurrenten van de Hyundai i20 zijn:

Tweedehandse Hyundai i20 Coupé, Comfort en Go

De tweede generatie Hyundai i20 komt in 2014 op de markt. Het design doet Europees aan. Hyundai levert de tweede generatie Hyundai i20 met de keuze uit verschillende benzine- en dieselmotoren. Nieuw is de Hyundai i20 Coupé , een sportief gelijnde 3-deurs uitvoering. De Hyundai i20 Comfort heeft extra luxe aan boord.

In 2018 krijgt de tweede generatie Hyundai i20 een facelift. De voor- en achterbumper krijgen een nieuw design. De Hyundai i20 Active staat hoger op zijn wielen en heeft een extra stoer design met dakrails en kunststof beschermplaten. De Hyundai i20 Go is een extra complete uitvoering met standaard airconditioning.

Hyundai i20 automaat en handgeschakeld

De Hyundai i20 is te koop als handgeschakeld of met automaat . Het aantal versnellingen verschilt. Voorbeelden zijn een 5- of 6-traps handbak en een 4-traps automaat. Maar ook een 7-traps automaat en een 6-trap CVT (Continu Variabele Transmissie) behoort tot de mogelijkheden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen