We hebben 692 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Hyundai
Ioniq
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Hyundai Ioniq occasions en nieuwe Hyundai Ioniq

Hybride, plug-in hybride of volledig elektrisch; de Hyundai Ioniq is een 5-deurs hatchback uit de middenklasse met de keuze uit drie verschillende aandrijflijnen. Er valt dus wat te kiezen voor wie op zoek is naar een Hyundai Ioniq occasion of nieuwe Hyundai Ioniq. De Hyundai Ioniq verschijnt in 2016 op de markt. De Hyundai Ioniq deelt zijn technologie met de Hyundai Kona en Kia Niro . Behalve met deze modellen concurreert de Hyundai Ioniq onder meer met de:

De sterk aflopende daklijn van de Hyundai Ioniq draagt bij aan een laag brandstofverbruik. Sterker nog, het is een van de meest gestroomlijnde auto’s. Leuk feitje: de naam Ioniq is een combinatie van ion (elektrische moleculen) en unique (uniek).

Tweedehandse Hyundai Ioniq elektrisch en hybride kopen

Omdat de Hyundai Ioniq alweer even op de markt is, is het aanbod aan een tweedehandse Hyundai Ioniq electric en hybride voldoende. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer 15-inch lichtmetalen wielen, een infotainmentsysteem met 8-inch touchscreen, een achteruitrijcamera, cruise control en parkeersensoren achter. In 2018 krijgt de Hyundai Ioniq een facelift waarbij Hyundai vooral de voorzijde en het infotainmentsysteem aanpast.

Hyundai Ioniq EV actieradius

De Hyundai Ioniq EV actieradius bedraagt vanaf de facelift ongeveer ruim 300 kilometer. Via een 100 kW sterke snellader is het accupakket in minder dan een uur op te laden. Standaard is de Ioniq EV uitgerust met een 7,2 kW lader. De standaard laadtijd bedraagt ongeveer zes uur. De batterij van de Hyundai Ioniq Hybrid laadt zichzelf op, onder meer tijdens het remmen. De Ioniq Plug-in Hybrid is via een laadpunt op te laden, maar kan ook op zijn benzinemotor rijden. De elektrische actieradius bedraagt ongeveer 66 kilometer.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen