We hebben 104 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Hyundai
Santa Fe
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Plugin Hybride
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Hyundai Santa Fe occasions en nieuwe Hyundai Santa Fe bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Hyundai Santa Fe

De Hyundai Santa Fe is een middelgrote crossover SUV die plaats biedt aan maximaal zeven passagiers. Hij wordt standaard geleverd met voorwielaandrijving, maar vierwielaandrijving is beschikbaar. De Santa Fe wordt aangedreven door een 3,3-liter V6-motor die 290 pk levert. Een automatische zesversnellingsbak is standaard. De Santa Fe wordt standaard geleverd met een groot aantal voorzieningen, waaronder een achteruitkijkcamera, dodehoekbewaking en een waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook.

De voordelen van de Hyundai Santa Fe

De Hyundai Santa Fe is een geweldige auto voor gezinnen. Hij heeft veel ruimte voor passagiers en bagage, en hij rijdt soepel en stuurt goed op de weg. De Santa Fe is ook zeer betaalbaar, waardoor het een geweldige optie voor budget-minded kopers. Hij heeft een verscheidenheid aan functies die het een geweldige keuze maken voor lange reizen, waaronder een krachtige motor, comfortabele stoelen, en een verscheidenheid aan entertainment opties.

Het verbruik van de Hyundai Santa Fe

De Hyundai Santa Fe is een brandstofefficiënte crossover SUV die perfect is voor gezinsuitstapjes. De Santa Fe haalt 11 km/l in de stad en 14 km/l op de snelweg, waardoor het een geweldige keuze voor degenen die willen besparen op benzine. De 3.3L V6 motor levert veel vermogen en koppel, terwijl hij toch een uitstekend brandstofverbruik heeft. De Santa Fe is ook uitgerust met een aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals dodehoekmonitoring, waarschuwing voor kruisend verkeer achter en waarschuwing bij onbedoeld verlaten van de rijstrook. Dus als u op zoek bent naar een betaalbare en veilige crossover SUV, dan is de Hyundai Santa Fe een goede keuze.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen