We hebben 307 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Renault
Zoe
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Renault Zoe occasions en nieuwe Renault Zoe

De Renault Zoe is een volledig elektrisch aangedreven auto die sinds 2013 te koop is. De Renault Zoe is een compacte 5-deurs hatchback en kun je zien als duurzamer alternatief voor de Renault Clio met verbrandingsmotor. Nieuw wordt de Renault Zoe aangeboden met de keuze uit batterijhuur of -koop.

De Renault Zoe wordt in 2013 geïntroduceerd met een lithium-ion batterijpakket met een capaciteit van 24 kWh. Daarmee is in theorie een bereik van 211 kilometer mogelijk. In de praktijk ligt de actieradius echter rond de 160 kilometer. Eind 2016 voorziet Renault de Zoe van een krachtiger batterij van 40 kWh. Die vergroot de actieradius tot 400 kilometer volgens de NEDC-meetmethode. In 2019 introduceert Renault een grondig vernieuwde Zoe met een nieuw design, een compleet nieuw interieur en nieuwe aandrijftechniek. Met een 52 kWh-batterij biedt deze Renault Zoe 2020 een actieradius tot 395 kilometer volgens de nieuwe, strengere testmethode WLTP.

Concurrenten van de Renault Zoe zijn bijvoorbeeld de:

Tweedehandse Renault Zoe kopen

Een tweedehandse Renault Zoe is beschikbaar in vier uitvoeringen. De Life is de basisversie, gevolgd door de Zen en Intense . De Renault Zoe is ook tijdelijk beschikbaar in de luxe uitvoering Bose met audio van het gelijknamige merk. De Renault Zoe is altijd uitgerust met een automaat.

Renault Zoe 2020 en actieradius

De actieradius tot 395 kilometer van de Renault Zoe 2020 behoort tot de grootste van alle elektrische auto’s in zijn klasse. Een ander voordeel is de zogeheten Caméléon-lader. Deze technologie zorgt ervoor dat de batterij bij een openbaar laadpunt met een snelheid tot 22 kW kan worden geladen. Dat is sneller dan andere elektrische modellen. Verder is de Renault Zoe 2020 geschikt voor snelladen met snelheden tot 50 kW. Hiermee kan de batterij in ongeveer 30 minuten tot 80 procent worden opgeladen. Op zoek naar een Renault Zoe zonder in een keer een groot bedrag neer te leggen? Bekijk het aanbod Renault private lease auto's en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen