We hebben 4.241 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Ford
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Ford occasions en nieuwe Ford bij viaBOVAG.nl

Ford is een Amerikaanse autoproducent. Het merk is in 1903 opgericht door Henry Ford. Het automerk begon met de T-Ford (1908), een van de eerste auto’s die in massaproductie werd genomen. Ford is ook bekend van de modellen Ka(+), Fiesta, Focus, Kuga en de iconische sportauto Mustang .

Populaire Ford-modellen: Fiesta, Kuga, Focus, Ka(+), Mondeo, C-MAX, EcoSport en Transit

Ford heeft een zeer uitgebreid modellengamma. Populaire Ford-modellen zijn de Ka(+), Fiesta, Focus en Mondeo. Ook heeft het merk een pick-up, de Ranger. De Ford B-MAX en ruimere C-MAX zijn MPV-modellen (Multi Purpose Vehicle). Voorbeelden van SUV-modellen van Ford zijn de EcoSport, Puma, Kuga, Edge en Explorer. Ford produceert ook bedrijfswagens. Een bekend voorbeeld is de Transit, die Ford met de keuze uit verschillende groottes aanbiedt. Voorbeelden zijn de Transit Connect en Transit Custom. Populaire Ford-modellen:

Ford Wagon en Active

Ford gebruikt de term Wagon om een stationwagen aan te duiden. Voorbeelden zijn de Ford Mondeo Wagon en Ford Focus Wagon. Als een Ford de toevoeging Active heeft, doelt dat op een wat stoerder design, vaak met zwarte kunststof bumper-elementen. Deze modellen staan wat hoger op de wielen. De Ford Galaxy en S-MAX zijn MPV -modellen van Ford.

Ford RS, ST-Line en GT

Ford-modellen in ST-Line uitvoering zijn voorzien van een sportiever design. Bij het uitrustingsniveau Vignale ligt het accent juist op een extra luxe uitrusting. ST en RS zijn de labels voor de sportiefste modellen, zoals de Fiesta ST, Focus ST en Focus RS. Deze modellen bieden meer motorvermogen. De Ford GT is een volbloed supersportauto.

Ford EcoBoost, TDCi en EcoBlue

De term EcoBoost doelt op de aanwezigheid van een benzinemotor met turbotechnologie. Turbodieselmotoren van Ford hebben vaak de naam TDCi of EcoBlue en worden net als de EcoBoost-benzinemotoren in diverse varianten aangeboden. Het aantal cilinders varieert.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen