We hebben 11 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Ford
Transit
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Ford Transit occasions en nieuwe Ford Transit bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Ford Transit

De Ford Transit is een veelzijdige bestelwagen die verkrijgbaar is in diverse carrosseriestijlen en configuraties om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Hij heeft een krachtige motor en een ruim interieur dat plaats biedt aan vracht of passagiers . Hij wordt ook geleverd met een groot aantal functies die hem gebruiksvriendelijk en aanpasbaar maken, zoals een infotainmentsysteem en laadrails.

De voordelen van de Ford Transit

De Ford Transit is een grote bestelwagen die populair is bij bedrijven en gezinnen vanwege zijn veelzijdigheid en praktische bruikbaarheid. De Transit biedt plaats aan maximaal twaalf passagiers en heeft een grote laadruimte die kan worden gebruikt om apparatuur of bagage te vervoeren. De Transit is ook verkrijgbaar als bestelwagen, minibus of cabine chassis, waardoor het een goede keuze is voor bedrijven die een voertuig nodig hebben dat kan worden aangepast aan hun specifieke behoeften. De Transit heeft ook een aantal veiligheidsvoorzieningen, waardoor het een goede keuze is voor gezinnen die een voertuig nodig hebben dat veilig hun kinderen kan vervoeren.

Het verbruik van de Ford Transit

De Ford Transit is een werkpaard met dieselmotor dat door bedrijven en gezinnen over de hele wereld wordt gebruikt vanwege zijn brandstofzuinigheid en laadcapaciteit. De Transit is goed voor 11,2 l/100 km (1 op 8,9) in de stad en 8,1 l/100 km (1 op 12,3) op de snelweg, waardoor het een ideale keuze is voor bestuurders die een betrouwbaar voertuig nodig hebben voor lange reizen en zware ladingen. Dankzij de dieselmotor met turbocompressor is de Transit ook een van de zuinigste bestelwagens op de markt, zodat bestuurders geld kunnen besparen op benzine terwijl ze toch grote voorwerpen kunnen vervoeren.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen