We hebben 47 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Ford
Explorer
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Ford Explorer occasions en nieuwe Ford Explorer bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Ford Explorer

De Ford Explorer is een middelgrote sport utility vehicle (SUV) vervaardigd door de Ford Motor Company. Geïntroduceerd in 1990 als een 1991 model, het is de eerste SUV te worden verkocht door Ford. De Ford Explorer werd herontworpen voor het modeljaar 2010. MyFord Touch werd geïntroduceerd als onderdeel van het herontwerp.

De voordelen van de Ford Explorer

De Ford Explorer is een SUV van Amerikaanse makelij die voor het eerst werd uitgebracht in 1990. Hij staat bekend om zijn duurzaamheid, veiligheid en comfort. De Ford Explorer is perfect voor gezinnen of iedereen die veel ruimte nodig heeft. Hij heeft drie rijen zitplaatsen en biedt plaats aan maximaal zeven personen. De Ford Explorer is ook geweldig voor road trips, want het heeft veel opslagruimte. U kunt al uw bagage in de rug zonder zich zorgen te maken over het nemen van te veel ruimte. De Ford Explorer is ook een veilige auto. Hij heeft een veiligheidsscore van vijf sterren van de National Highway Traffic Safety Administration.

Het verbruik van de Ford Explorer

De Ford Explorer is een zuinige auto die kan krijgen tot 10 km/l op de snelweg. De Explorer is ook een ruime auto met veel been-en hoofdruimte voor zowel de voor-en achterbank. De auto heeft een V6 motor die veel vermogen levert en is in staat om tot 2270 kg te trekken. De Ford Explorer is perfect voor lange reizen of voor het vervoeren van grote voorwerpen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen