We hebben 208 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Ford
EcoSport
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Ford Ecosport occasions en nieuwe Ford Ecosport

De Ford Ecosport is een compacte 5-deurs crossover/SUV van de Amerikaanse/Duitse autofabrikant Ford . Deze auto met hoge zit heeft in verhouding tot zijn bescheiden prijs veel te bieden.

Ford brengt de Ford Ecosport in 2014 op de Europese markt. De auto is al langer in Brazilië leverbaar en hier een groot succes. De Ford Ecosport is bij zijn Europese introductie het kleinste SUV-model van Ford en oogt wat smal. De eerste generatie is makkelijk te herkennen aan het standaard reservewiel achterop; bij de tweede generatie verdwijnt dit maar is het een gratis optie.

Concurrenten van de Ford Ecosport zijn onder andere de:

Tweedehandse Ford Ecosport uit 2017, 2018 of 2019 kopen

In 2017 ondergaat de Ford Ecosport een facelift. Ford past het design aan en verbetert de rijeigenschappen, uitrusting en kwaliteit. De kwaliteitssprong betekent echter niet dat een tweedehandse Ford Ecosport van voor dat jaar niet interessant is. Vroegere exemplaren zijn voor lagere prijzen te vinden en bieden nog steeds de hoge zit. Iets om rekening mee te houden: de Ford Ecosport is uitgerust met een grote deur achter die zijwaarts opent. Geen achterklep dus. Dat is minder praktisch omdat je altijd voldoende ruimte achter de auto moet hebben om de grote deur te kunnen openen.

Ford Ecosport ST line, EcoBoost of Titanium

Een populaire uitvoering van de Ford Ecosport is de ST-Line. Deze uitvoering is uitgerust met onder meer sportieve velgen en een in contrasterende kleur uitgevoerd dak. Ook de Titanium-uitvoering wordt vaak gekocht. Dat is na de ST-Line de meest complete uitvoering met onder andere lichtmetalen velgen en deels lederen bekleding. De tweede generatie Ford Ecosport is altijd voorzien van een Ecoboost-benzinemotor met turbo. Dat betekent goede prestaties, maar ook een verbruik dat binnen de perken blijft. De eerste generatie is er wel als diesel. Een automaat behoort tot de mogelijkheden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen