We hebben 166 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Ford
Mustang
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Ford Mustang occasions en nieuwe Ford Mustang bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Ford Mustang

De Ford Mustang is een klassieke muscle car die al meer dan 50 jaar bestaat. Hij staat bekend om zijn krachtige motoren, gestroomlijnd design en sportieve rijgedrag. De Mustang is verkrijgbaar als coupé en cabriolet en heeft verschillende motoropties, waaronder een V6 of V8. Hij beschikt ook over een achterwielaandrijving en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De Mustang is een uitstekende keuze voor bestuurders die een stijlvolle en leuke auto willen die elke rijsituatie aankan.

De voordelen van de Ford Mustang

De Ford Mustang is een auto die al vele jaren bestaat en is altijd een populaire keuze geweest voor bestuurders. Er zijn vele redenen waarom de Ford Mustang zo'n goede keuze is, maar enkele van de meest opvallende voordelen zijn de indrukwekkende prestaties, het stijlvolle design, en de betaalbare prijs. De Ford Mustang staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties, en hij kan echt bewegen als je je voet neerzet. Het is ook geweldig voor cruisen rond de stad of op de open weg. De Ford Mustang is een zeer stijlvolle auto, en het is zeker om hoofden te draaien waar je ook gaat.

Het verbruik van de Ford Mustang

De Ford Mustang is een zuinige auto die veel waar voor zijn geld biedt. Hij haalt uitstekende brandstofkilometers, waardoor het een goede keuze is voor bestuurders die geld willen besparen op brandstofkosten. De Mustang heeft ook een sportieve uitstraling, waardoor het een leuke auto is om in te rijden. Hij is perfect voor weekendjes weg en lange road trips.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen