We hebben 42 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Renault
Talisman
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Renault Talisman occasions en nieuwe Renault Talisman bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Renault Talisman

De Renault Talisman is een grote en comfortabele auto die perfect is voor lange ritten. Hij heeft een krachtige motor en een soepel rijgedrag, en hij zit boordevol innovatieve functies die het rijden gemakkelijker en aangenamer maken. De Talisman wordt geleverd met een reeks verschillende motoren waaruit u kunt kiezen, zodat u de perfecte kunt vinden voor uw behoeften. Hij heeft ook verschillende uitrustingsniveaus, zodat u de perfecte kunt vinden die bij uw budget en stijl past. De Talisman zit boordevol geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die u en uw passagiers veilig op de weg houden. Hij heeft een ruim interieur met veel ruimte voor bagage.

De voordelen van de Renault Talisman

De Renault Talisman is een auto die bekend staat om zijn brandstofefficiëntie, comfortabele rit en geweldige functies. De auto heeft een 1.6-liter motor die tot 15,5 km/l op de snelweg haalt. Het heeft ook een aantal geweldige functies, zoals dode hoek monitoring, lane departure warning, en achterste kruisverkeer waarschuwing. De auto is zeer comfortabel om te rijden, waardoor lange reizen een eitje.

Het verbruik van de Renault Talisman

De Renault Talisman is een auto die is ontworpen om zuinig te rijden. De Talisman is verkrijgbaar met zowel een benzine - als een dieselmotor die hem helpt om goede kilometers te maken. De Talisman heeft ook een start/stop-functie die helpt om brandstof te besparen. De auto kan tot 607 kilometer rijden op een enkele tank brandstof.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen