Ik wil graag kamperen

Persoonlijk advies per telefoon

Maak een passende keuze voor elk type voortuig.

Maak een afspraak

Populaire merken

587 kampeervoertuigen nieuw aangeboden afgelopen maand

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie

Altijd 12 maanden garantie op campers, caravans en vouwwagens

BOVAG Onderhoudsbeurt

In afgelopen 6 maanden een BOVAG Onderhoudsbeurt uitgevoerd

BOVAG Puntencheck

Gegarandeerd gecontroleerd op de belangrijkste punten

Heldere all-in prijzen

De prijs is inclusief rijklaar maken en de zekerheden

Lees hier de meestgestelde vragen
viabovag-app
Altijd het meest recente aanbod bij de hand
Download de viaBOVAG.nl app
Download de viaBOVAG.nl app en vind makkelijk en snel je nieuwe voertuig
Altijd het meest recente aanbod bij de hand met de viaBOVAG.nl app
viabovag-app

Download 'm nu

Tweedehands of nieuwe camper, caravan of vouwwagen kopen op viaBOVAG.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehandse camper, caravan of vouwwagen? Bij viaBOVAG.nl heb je keuze uit een ruim aanbod kampeervoertuigen, zowel nieuw als tweedehands. Ga voorbereid en zonder problemen op pad met de zekerheden van viaBOVAG.nl. Zo heeft iedere camper, caravan of vouwwagen:

  • BOVAG Garantie : Alle caravans (vanaf €3.500,-) en vouwwagens (vanaf €2.000,-) zijn inclusief minimaal twaalf maanden BOVAG Garantie. Op campers (vanaf €12.500,- of tot 20.000 gereden kilometers) krijg je altijd minimaal twaalf maanden BOVAG Garantie. Als er binnen het jaar iets kapot gaat of niet naar behoren werkt kun je terug naar het kampeerbedrijf voor reparatie of vervangen van de onderdelen.

  • BOVAG Onderhoudsbeurt . Dit houdt in dat jouw camper, caravan of vouwwagen gecheckt is op essentiële punten zoals de remmen, vloeistoffen, onderstel en gasinstallatie . De camper heeft daarnaast altijd een onderhoudsbeurt gehad op het autotechnische gedeelte.

  • All-in prijs : Bij alle campers, caravans en vouwwagens die op viaBOVAG.nl worden aangeboden staat de all-in prijs vermeld. In de prijs zijn alle kosten verwerkt die nodig zijn om met jouw nieuwe kampeervoertuig weg te rijden én om verzekerd te zijn van alle BOVAG-garanties.

Tweedehands camper, caravan of vouwwagen kopen

Het aanbod in tweedehands kampeervoertuigen is groot. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar meer comfort en vind je het fijn om flexibel te zijn: dan is een camper iets voor jou. Of wil je meer het kampeergevoel en het buitenleven ervaren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die een caravan of vouwwagen jou kan bieden. Verder is het belangrijk om na te denken wat jouw budget is en of je verdere wensen hebt waaraan jouw kampeermiddel moet voldoen.

Op viaBOVAG.nl kun je terecht voor:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen