We hebben 181 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Burstner
Camper
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Import voertuig
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Veiligheid
Interieur
Pagina
  • ...

Bürstner camper nieuw of occasion kopen

Bürstner campers hebben de Duitse degelijkheid en kenmerken zich door een moderne, kwalitatieve stijl. Bürstner maakt onderdeel uit van de Hymer Group, waar ook andere campermerken zoals LMC en Dethleffs onder vallen. Het merk Bürstner bouwde tot halverwege de jaren ’80 alleen Bürstner caravans, maar ging vanaf die periode ook campers aanbieden.

Bürstner camper Limited T, Lyseo T, Lyseo M Harmony Line en Ixeo

Rond 2010 bracht het merk de Bürstner Ixeo halfintegraal camper op de markt. Dit is een camper met een hogere daklijn, waarbij boven de zitgroep een tweepersoons hefbed is geplaatst. Door deze slimme toepassing ontstonden twee extra slaapplaatsen, waardoor een compacte halfintegraal camper een ruime, ideale gezinscamper werd. Deze oplossing wordt ook wel een cross-over camper genoemd. De Bürstner Ixeo is verkrijgbaar in verschillende varianten:

Bürstner heeft een duidelijk opgebouwde lijn van campermodellen, waarbij voor iedere kampeerwens en samenstelling van het reisgezelschap een passende oplossing is. De Bürstner Travel Van is bijvoorbeeld een compacte camper, die heel geschikt is voor rondreizen voor maximaal drie personen. Bij de halfintegrale campers biedt het merk de volgende modellen:

De ruime Bürstner Elegance is een integraal camper, waarbij keuze is uit een hefbed of een suite. De camper biedt plek aan vier personen om te overnachten. Andere modellen van Bürstner campers zijn:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen