We hebben 131 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Burstner
Caravan
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Veiligheid
Interieur
Pagina

Bürstner caravan nieuw of occasion kopen

De caravans van het Duitse Bürstner zijn degelijk en modern. Ze zijn huiselijk ingericht met warme materialen en verrassende accenten. Het doel van het caravanmerk is om je thuis te voelen in hun caravans. Sinds 1958 biedt Bürstner caravans aan, waarbij het merk inzet op innovatie. Daarbij zette het caravanmerk al vroeg in op lichtgewicht en betaalbare caravans. In 2009 introduceerden ze als eerste producent een hefbed in een caravan. Bekende Bürstner caravans zijn klassiekers zoals de Delphin en de Flipper. Vanaf 1986 is het merk begonnen met de fabricage van Bürstner campers. Bürstner is een onderdeel van de Hymer Group, waar ook andere caravanmerken zoals LMC , Dethleffs en Eriba onder vallen.

Bürstner Premio en Averso modellen

De Bürstner Premio is de bestseller van Bürstner. Hij combineert alle voordelen van een moderne caravan met een interessante prijs-kwaliteitsverhouding. De compacte Bürstner Premio biedt elf verschillende indelingen en biedt plaats aan maximaal zes personen om te kunnen slapen. Bekijk hier het aanbod:

De Bürstner Averso heeft een moderne opbouwtechnologie met een GFK-dak dat bescherming biedt tegen zware weersinvloeden. Deze serie heeft nieuwe veiligheidstechnieken aan boord, waaronder zelfstellende remmen. De ruime Bürstner Averso heeft twaalf verschillende caravanindelingen en er kunnen zes personen in slapen. Bekijk hier het overzicht van de Bürstner Averso modellen:

Bürstners caravan modellen Gebruikte modellen van Bürstner caravans zijn nog steeds gewild als tweedehands caravan. Bekijk hier het overzicht van de populaire modellen:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen