We hebben 75 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

LMC
Caravan
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Veiligheid
Interieur
Pagina

LMC caravan nieuw of occasion kopen

De caravans van het merk LMC (Lord Münsterland Caravan) staan voor kwaliteit en innovatie. Het Duitse merk bestaat al sinds 1957 en weet kampeerders aan zich te binden met betrouwbare en slimme caravans. Ook bij het aanbod van tweedehands LMC-caravans vinden kampeerders dezelfde uitgangspunten. De caravans hebben daarnaast een modern en tijdloos design, waardoor occasions van LMC een interessante investering zijn. LMC maakt onderdeel uit van de Hymer Group, waar ook merken zoals Eriba en Hymer onder vallen. Het caravanmerk T.E.C. maakte ook onderdeel uit van deze groep en is vanaf 2013 opgegaan in LMC.

LMC caravan met twee enkele bedden

De LMC Style is het instapmodel en heeft een complete standaarduitrusting, met keuze uit verschillende indelingen en maximaal zes slaapplekken. Bij de Style-serie worden zes caravanindelingen aangeboden. Zo heeft de Style 530E een ruime indeling met twee enkele bedden en heeft de LMC Style 582K een Frans bed en kinderbedden. De LMC Musica is een actiemodel, waarbij de modellen 470E, 490E en 560E enkele bedden hebben, terwijl de typen 440D en 470D over een tweepersoonsbed beschikken. De LMC Style Lift heeft een hefbed in de caravan, deze zijn te vinden in de modellen 430K en 500K.

LMC caravan occasion

Bekijk hier de populaire modellen LMC caravans:

De moderne Vivo en Musica modellen hebben LMC Connect als optie. Met dit smart systeem worden alle meetgegevens via een app inzichtelijk en kunnen functies in- en uit- worden geschakeld, zoals de airco of de verwarming in de caravan.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen