We hebben 35 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

LMC
Camper
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Import voertuig
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Veiligheid
Interieur
Pagina

LMC camper nieuw of occasion kopen

LMC is een onderdeel van de Hymer Group, waar ook merken zoals Eriba en Hymer onder vallen. Naast campers produceert de Duitse onderneming ook LMC caravans . Uniek bij LMC is de houtvrije methode om de campers te produceren, waarbij alle verbindingen met lijm zijn bevestigd. De opbouw is hierdoor beter waterdicht en tegelijkertijd beter bestand tegen vocht. Dit maakt de opbouw aanzienlijk duurzamer en veel lichter. Kopers kunnen bij LMC kiezen voor (half)integraal campers, cross-over campers en alkoof campers.

LMC camper liberty, breezer

LMC heeft haar campers ingedeeld in opbouwvarianten, waarbij LMC zich meer focust op het niveau van de uitrusting dan de variant van de opbouw. Bekende modellen campers van LMC zijn:

LMC 2016, 2017, 2019

In het verleden zijn de LMC Cruiser Passion campers geïntroduceerd als actiemodellen, maar inmiddels is deze lijn permanent in het camperprogramma opgenomen. De LMC Element is een instapmodel met een compacte indeling, waarbij keuze is uit enkele bedden of een queensbed indeling. De camper biedt plaats aan vier personen, waarbij een hefbed als optie wordt aangeboden. De LMC Element heeft verschillende modellen:

De LMC Cruiser T biedt twee indelingen met daarbij de keuze tussen een grotere versie met een aparte doucheruimte of een compactere variant met een gecombineerde sanitaire ruimte.

De LMC Cruiser V is een compacte en wendbare camper met twee slaapplekken.

  • LMC Cruiser V 646 G

Het jubileummodel LMC Van 643 G is een fraaie, slanke halfintegerale camper. Met de optionele winterpakketten ‘hetelucht’ en ‘warmwater’ kan ook in koudere periodes op pad worden gegaan.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen