We hebben 70 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Dethleffs
Camper
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Import voertuig
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Veiligheid
Interieur
Pagina

Dethleffs camper nieuw of occasion kopen

De campers van het merk Dethleffs vallen onder de Hymer-groep. Dit Duitse bedrijf produceert ook andere campermerken, zoals Hymer campers , LMC campers en Bürstner campers. Dethleffs is de bedenker van de camper en is nog steeds één van de vooraanstaande Duitse kwaliteitsmerken. Het merk is een specialist in wintercampers. Daarvoor ontwikkelden ze het AirPlus-systeem, voorzien ze ventilatie achter de bovenkasten en hebben hun campers een goed geïsoleerde opbouw. Bij veel modellen is de ALDE warmwaterverwarming een optie, net zoals de vuilwatertank en andere voorzieningen om ook bij koude omstandigheden erop uit te gaan. Het moderne en betrouwbare merk biedt verschillende kampeerauto’s met verschillende soorten opbouw: integraal, alkoof en halfintegraal. Daarbij is keuze uit slaapplekken van twee tot maximaal zes personen. De meeste campers zijn ontwikkeld op basis van een Ducato III, andere leveranciers zijn Iveco en Mercedes.

Dethleffs alkoof campers

De alkoof campers van Dethleffs zijn gezinsvriendelijk, hebben een handige keuken en uitgebreid sanitair. Slapen kan op eenpersoonsbedden die om te bouwen zijn tot een tweepersoneensbed. Een dwarsbed of zelfs een stapelbed is ook een optie. Het aanbod van alkoof campers bestaat uit de volgende modellen:

Dethleffs Globebus en Globetrotter

De Dethleffs Globebus wordt in verschillende varianten aangeboden. Van compacte camper tot halfintegraal en een integrale variant. Bekijk hier het overzicht van de Dethleffs Globebus varianten:

Populaire modellen van integrale Dethleffs campers zijn:

Andere tweedehands modellen zijn de Dethleffs Just en de Dethleffs Advantage.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen