We hebben 49 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Caravelair
Caravan
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Veiligheid
Interieur
Pagina

Caravelair caravan nieuw of occasion kopen

Het Franse Caravelair produceert sinds 1962 caravans tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast biedt de Franse marktleider ook Caravelair campers. Caravelair maakt onderdeel uit van het Italiaanse Trigano, dat meer dan 25 campermerken in de portefeuille heeft. Ieder merk heeft zijn eigen identiteit, waarbij door gezamenlijke inkoop kosten worden bespaard. Caravelair biedt in Nederland een compact programma van caravans aan: van compacte lichtgewicht caravans tot compleet uitgeruste gezinscaravans. Bij al hun kampeermiddelen hanteren ze dezelfde uitgangspunten: comfort, technologie, veiligheid en design.

Caravelair Antares 400 en Antares 450

De Caravelair Antares Style is de ideale gezinscaravan die tegen een stootje kan. De caravans zijn comfortabel ingericht en bieden slaapplaatsen aan drie tot zes personen. Er zijn vier modellen in deze serie beschikbaar:

De Caravelair Antares Titanium is een caravan die veel extra’s biedt. De Caravelair Artica is de ruimste caravan van het merk, het is een comfortabele caravan met een moderne inrichting. Bij de Artica is er keuze uit drie varianten, waarbij de 520 iets grotere afmetingen heeft:

Caravelair Alba 390

De Caravelair Alba is een lichte caravan waarbij vijf verschillende indelingen mogelijk zijn. De lengte van de modellen varieert van 5,70m tot 6,40m, waarbij drie tot zes slaapplaatsen geboden worden. De Caravelair Alba 390 is het instapmodel. Bekijk hier het aanbod van alle Caravelair Alba modellen:

  • Caravelair Alba 390

  • Caravelair Alba 400

  • Caravelair Alba 426

  • Caravelair Alba 466

  • Caravelair Alba 472

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen