We hebben 70 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Pössl
Camper
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Import voertuig
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Interieur
Pagina

Pössl camper nieuw of occasion kopen

Het Duitse Pössl is een relatief jonge fabrikant van campers. Sinds 1989 brengen zij buscampers op de markt die een bestelwagen als basis hebben. Omdat deze campers voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden, bieden deze campers van Pössl flexibiliteit en vrijheid. De campers zijn in te zetten als kampeermiddel, als auto voor dagelijks gebruik of zelfs als kantoor. Pössl buscampers worden in Duitsland gemaakt, waarbij Pössl de campers ontwikkelt en verkoopt. De fabricage van de campers wordt gedaan door Dethleffs en de in Nederland vrij onbekende camperbouwer Heinrich. Pössl campers zitten vol met innovaties en slimme toepassingen, zoals opbergruimtes, een dakraam met zwengel, verwarming in de achterzijde van de camper en demonteerbare achterbedden. Bij veel modellen is een hefdak optioneel. De verschillende series zijn verdeeld in een Pössl D-lijn en een Pössl H-lijn.

Possl roadcruiser, campster

De compacte en wendbare Pössl Roadcamp is met z’n 5,4 meter lengte de kleinste camper in het D-Line programma. De camper heeft een groot tweepersoonsbed, een compacte zitgroep, een ruime keuken en badkamer. De Roadcamp is er in twee uitvoeringen, waarbij verschillende opties mogelijk zijn:

De Pössl Roadcruiser is inmiddels een klassieker met een zitgroep voor vier personen, een afsluitbare slaapkamer met twee enkele bedden en een extra grote keuken. Dit type wordt aangeboden in verschillende modellen:

Pössl camper Summit 600 plus en Pössl 2Win

De Pössl Summit 600 Plus is de camper- en kampeerauto van het jaar 2018. De Summit heeft een unieke badkameroplossing, waarbij de toiletruimte met toilet, wastafel en kastje kan worden afgesloten met een schuifdeur. Door de ronde zijwand opzij te draaien verschijnt de ruime douche. De keuken heeft ronde hoeken en biedt vrij zicht naar achteren. De Summit heeft extra brede bedden en maakt deel uit van de H-lijn. Andere Pössl modellen van de D-Line zijn:

Vanwege het feit dat de 1.000e Pössl Summit van de band kwam, heeft Pössl ook actiemodellen uitgebracht: de Pössl 2Win Plus en Pössl 2Win R Plus. Deze actiemodellen hebben een extra complete uitvoering tegen een aantrekkelijke prijs.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen