We hebben 58 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Carthago
Camper
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Import voertuig
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Veiligheid
Interieur
Pagina

Carthago camper nieuw of occasion kopen

Carthago Reisemobilbau werd in 1979 opgericht door Karl-Heinz Schuler. Het Duitse merk hoort in Europa tot de toonaangevende premiumfabrikanten in de camperbranche. Halverwege de jaren ‘80 concentreerde Carthago zich op de uitbreiding van de VW Transporter en groeide met de Carthago Malibu uit tot de op één na grootste fabrikant van VW-bussen in Europa. In 2001 stopte Carthago met de productie van campers op basis van Volkswagen. In 2002 kwam Carthago met een nieuwe opbouw van hun aanbod van campers. Onder de M-Liner was de nieuwe halfintegrale Carthago Opus de meest succesvolle camper voor de hogere middenklasse. In dezelfde klasse viel de alkoof camper Carthago chic. Twee jaar later zag de Carthago Mega-Liner het daglicht: dit is een integrale camper op een MAN-chassis. In 2013 richtte Carthago het dochtermerk Malibu op, twee jaar later werd dit merk onder het merk Carthago gepositioneerd als budgetlijn. Vergeleken met Carthago zijn de Malibu’s campers feller en frisser van kleur en styling en hebben ze een compactere buitenmaat. Bij de Malibu is keuze uit de volgende modellen:

  • Carthago Mailbu T410 DB

  • Carthago Mailbu T 430 LE

  • Carthago Mailbu T 440 QB

  • Carthago Mailbu T 440 LE

  • Carthago Mailbu T 460 LE

  • Carthago Mailbu T 490 LE

  • Carthago Mailbu T 500 QB

Carthago camper modellen

De halfintegraal Carthago campers bestaan onder andere uit de volgende modellen:

  • Carthago C-Tourer . Een allrounder met een korte voertuiglengte op basis van een Fiat Ducato chassis.

  • Carthago C-Tourer comfort . Dit type camper wordt ook aangeboden met een Mercedes Sprinter basis.

  • Carthago Chic C-Line T . Een luxe halfintegraal met veiligheidspakket, comfortabele hoekkeuken en een kelder met grote bergruimte. Alle modellen hebben een scootergarage, een gelijkvloers woongedeelte en verwarmingstechniek met warmeluchtopslag.

Carthago camper Chic en Compact-Line

Bij de integraal campers van Carthago is er keuze uit verschillende modellen, die ieder een flink aantal opties hebben. Zo is er de keuze uit een hefbed boven de voorstoelen of achterbedden met extra groot ligoppervlak. Bekijk hier de modellen van Carthago integraal campers:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen