We hebben 196 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Knaus
Caravan
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Veiligheid
Interieur
Pagina
  • ...

Knaus caravan nieuw of occasion kopen

De caravans van de fabrikant Knaus zijn kwalitatief, waarbij het merk altijd de balans zoekt tussen design en functionaliteit. Knaus caravans worden zowel in Duitsland als in Hongarije geproduceerd. Al tientallen jaren staan de caravans bekend om hun sterkte, stijfheid en duurzaamheid. Naast betrouwbare caravans biedt het merk ook Knaus campers aan. Het caravanmerk is eigendom van de Nederlandse investeringsmaatschappij HTP Investments. De laatste jaren is bij Knaus meer focus komen te liggen op het gebruik van lichter en hightech‐materiaal. Dankzij de toepassing van een nieuw polyurethaankunststof en door de constructie te verlijmen zijn de Knaus-caravans goed bestand tegen vocht.

Tweedehands Knaus caravan 2014, 2020

De vraag naar tweedehands Knaus caravans is groot. Daarvoor zijn twee redenen aan te voeren: de caravans zijn kwalitatief en blijven zo hun waarde houden en ten tweede omdat de modellen specifiek gemaakt zijn voor verschillende behoeften. Zo is er altijd een Knaus caravan te vinden voor ieders kampeerwensen. Populaire modellen Knaus occasions zijn:

Modellen Knaus caravans: afmetingen en specificaties

Het caravanmerk Knaus heeft verschillende caravans in het assortiment, die ieder specifieke eigenschappen en opties hebben.

  • De Knaus Deseo geeft dankzij de grote achterklep veel mogelijkheden tot beladen en door de grote ruit een natuurlijk buitengevoel.

  • De Knaus Travelino is een lichtgewicht caravan en is daarmee ideaal om veel kilometers te maken.

  • De Knaus Sport en Fun biedt veel ruimte en een sportief design en is met name ideaal voor sportievelingen die veel (sport)spullen mee willen nemen in de caravan.

  • De Knaus Sport biedt maar liefst vijftien verschillende indelingen en heeft een lichtgewicht ontwerp. Daardoor is dit type ook zeer geschikt voor lichtere trekauto’s.

  • De Knaus Südwind is de klassieker bij het caravanmerk en al sinds 1960 op de markt. Met veel indelingsvarianten en opties is een Südwind aan te passen aan iedere kampeerbehoefte.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen