We hebben 105 kampeervoertuigen voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Onderhoudsbeurt en Puntencheck

Adria
Caravan
Basisgegevens
Algemeen
Staat
Garantie & zekerheden
Opties
Comfort
Exterieur
Techniek
Veiligheid
Interieur
Pagina

Adria caravan nieuw of occasion kopen

Het caravanmerk Adria werd in 1965 opgericht in het toenmalige Joegoslavië. De export naar Nederland van de caravans begon drie jaar later. Inmiddels maakt het Sloveense bedrijf niet alleen caravans, maar bieden ze ook Adria campers aan. Adria is één van de weinige producenten van caravans die niet gevestigd is in Duitsland.

Adria caravan modellen

Adria biedt een logisch opgebouwd assortiment caravans. Voor iedere kampeerbehoefte, reisgezelschap en budget biedt het merk een kwalitatieve caravan.

  • De Adria Astella 704HP heeft panoramadeuren en heeft twee vaste en twee flexibele slaapplekken. De Adria 754DP is een slag groter en heeft ook vier slaapplaatsen. De Adria 904HP is de ruimste van de serie en biedt - dankzij een stapelbed – ruimte aan zes personen.

  • De Adria Alpina is een caravan voor gebruik in alle seizoenen. Met vijf verschillende indelingen en slaapplaatsen voor vier tot maximaal zes personen voldoet deze ruime caravan aan de wensen van de doorgewinterde kampeerder.

  • De Adria Adora is het meest verkochte model. De drie varianten hebben allemaal een panoramadak, waarbij slaapplaats is voor vier of vijf personen. Het is een ideale caravan voor gezinnen.

  • De Adria Action heeft een iconische vormgeving, compacte afmetingen en opvallend efficiënt gebruik van de ruimte.

  • De Adria Altea is licht van gewicht en biedt veel ruimte. In maar liefst elf verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, met drie tot zes slaapplaatsen.

  • De Adria Aviva is degelijk en functioneel, licht van gewicht en beschikbaar in vier uitvoeringen, waarbij vier tot zes personen kunnen blijven slapen.

Adria occasions uit 2010, 2015, 2019, 2020

Tweedehands caravans van Adria zijn gewild vanwege hun goede prijs-kwaliteitverhouding. In het afgelopen decennium heeft de fabrikant verschillende productlijnen gehad:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Onderhoudsbeurt
BOVAG Puntencheck
Heldere all-in prijzen