We hebben 1.180 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Hyundai
Kona
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Plugin Hybride
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Hyundai Kona Electric occasions en nieuwe Hyundai Kona

De Hyundai Kona is een 5-deurs auto met hoge zit in de compacte klasse van de Zuid-Koreaanse autofabrikant Hyundai . De crossover komt in 2017 op de markt. De benzineauto krijgt een jaar later gezelschap van een volledig elektrische variant, de Hyundai Kona Electric. Er is verder ook een Hyundai Kona Hybrid (benzine/elektrisch).

De Hyundai Kona kun je ook zien als een compacte SUV. Het design is niet bepaald dertien in een dozijn. Vooral de dubbele koplampen en achterlichten, gleuf boven de grille en zwarte kunststof carrosseriedelen geven de auto een heel eigen look. Leuk weetje: de designer – de Belgische Luc Donckerwolcke – heeft ook de exotische sportauto’s Lamborghini Gallardo en Murciélago getekend. Standaard is de Hyundai Kona uitgerust met voorwielaandrijving. De 1.6 T-GDI (130 kW/177 pk) is leverbaar met 4x4-aandrijving.

Concurrenten van de Hyundai Kona zijn onder meer de:

Tweedehandse Hyundai Kona kopen

Wie een tweedehandse Hyundai Kona wil kopen, kan kiezen uit een benzineversie met 88 kW/120 pk of 130 kW/177 pk, een hybride versie (benzine/elektrisch) en een volledig elektrische versie, de Hyundai Kona Electric met 150 kW/204 pk. Laatstgenoemde is vooral in 2019 mateloos populair als leaseauto. Leaserijders besparen maandelijks geld door de lagere bijtellingscategorie waarin de emissievrije Hyundai valt. Sommige exemplaren hebben een zwart of wit dak terwijl de rest van de carrosserie bijvoorbeeld rood is; hierdoor valt de Hyundai Kona extra op.

Hyundai Kona EV automaat

De Hyundai Kona Electric is een EV. De twee letters staan voor Electric Vehicle. Een elektrische auto dus. De Hyundai Kona Electric is standaard uitgerust met een automaat, net als de Hyundai Kona Hybrid . Voor de Hyundai Kona EV automaat geeft Hyundai een actieradius op van bijna 450 kilometer. Je herkent de Hyundai Kona Electric gemakkelijk aan de dicht gemaakte grille.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen