We hebben 475 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Nissan
Juke
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Nissan Juke occasions en nieuwe Nissan Juke

De Nissan Juke is een 5-deurs crossover met hoge zit en een speels en onderscheidend design. Een compacte auto waarbij het design voorrang krijgt boven gebruiksgemak. De Nissan Juke heeft met zijn vrolijke design het hart van veel consumenten veroverd. Het aanbod aan Nissan Juke occasions is dan ook groot. De eerste generatie Nissan Juke verschijnt in 2010 op de markt. De opvallend gelijnde Juke is dan een van de eerste crossovers in het B-segment. Goed voorbeeld doet volgen, dus zijn er meerdere concurrenten bijgekomen. Concurrenten van de Nissan Juke zijn de:

Tweedehandse Nissan Juke uit 2017 of 2019 kopen

De eerste generatie Nissan Juke heeft meerdere opvallende details. Voorbeelden zijn de grote ronde koplampen en de middenconsole. Die is geïnspireerd op de tank van een motorfiets en is vaak in een contrasterende kleur gespoten. Ook in de tweede generatie Nissan Juke – geïntroduceerd in 2019 – keert die middenconsole terug. Die generatie Nissan Juke biedt meer ruimte op de achterbank. Wie een tweedehandse Nissan Juke uit 2017 of 2019 wil kopen, komt bijna altijd uit bij de eerste generatie.

Nissan Juke Nismo, Acenta, Tekna of DIG-T

De Nissan Juke is te vinden met de keuze uit diverse uitvoeringen. Voorbeelden zijn de Nissan Juke Acenta, Tekna en Connect Edition. De Nissan Juke Nismo (van Nissan Motorsports) is uitgerust met een sterke 1,6-liter turbobenzinemotor met 147 kW/200 pk. Nissan levert de Juke met de keuze uit diverse benzine- en dieselmotoren. Voorbeelden zijn de 1.6 en 1.2 DIG-T. Schakelen kan met een handgeschakelde transmissie of comfortabele automaat.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen