We hebben 57 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Nissan
Note
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Nissan Note occasions en nieuwe Nissan Note

De Nissan Note is een compacte 5-deurs MPV-achtige auto met comfortabele rijeigenschappen. De Nissan Note komt in 2006 voor het eerst op de markt. Inmiddels is de auto uit productie. Bijzonder aan de eerste generatie Nissan Note zijn de verticale achterlichten die tot in het dak van de auto doorlopen. Ze geven de auto een heel herkenbaar design. De Nissan Note is te vergelijken met de volgende auto’s:

Tweedehandse Nissan Note uit 2014, 2015, 2016 en 2017 kopen

Nissan bouwt de eerste generatie Nissan Note voor Europa van 2006 tot 2013. De tweede generatie Nissan Note verschijnt in 2013 op de markt. Nissan levert de auto ook in de jaren 2014, 2015, 2016 en 2017. Hierna verdwijnt de auto van de markt. Consumenten zoeken een tweedehandse Nissan Note vanwege zijn relatief ruime interieur bij compacte buitenafmetingen. In de meeste gevallen is een tweedehandse Nissan Note uit 2014, 2015, 2016 en 2017 uitgerust met een benzinemotor.

Nissan Note Acenta, DIG-S Tekna en Connect Edition

Er bestaan diverse uitvoeringen van de Nissan Note. Voorbeelden zijn de Nissan Note Acenta, Tekna en Connect Edition. Dit zijn stuk voor stuk uitvoeringen met een rijke uitrusting, vaak voorzien van navigatie en airconditioning. De naam DIG-S verwijst naar de 1,2-liter benzinemotor met supercharger. Deze motor is zuinig en toch sterk. Schakelen kan met een handgeschakelde transmissie. Een tweedehandse Nissan Note is ook met een CVT-automaat leverbaar.

Nissan Note N-Tec

In mei 2015 introduceert Nissan de Note N-Tec , een speciale uitvoering met een extra complete uitrusting, zoals een geblindeerde achterruit, satijnzilveren deurgrepen en buitenspiegelkappen, 16-inch lichtmetalen wielen en een N-TEC-embleem. Extra comfort is er in de vorm van een achteruitrijcamera en een multimediasysteem.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen